Loading color scheme

dieNikolai kosmetický balíček Osvěžující péče pro problematickou pleť se sklonem k hormonálnímu akné!

Osvezujici-pece-dieNikolai-1700-K-HR Modrá řada produktů dieNikolai je speciálně určena pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť bez rozdílu věku, se sklony k hormonálnímu akné či nadměrné tvorbě kožního mazu.

dieNikolai připravil balíček lehké Osvěžující péče, se kterým problematickou pleť vyčistíte a poskytnete potřebnou hydrataci i zklidnění. Čistící gel hloubkově čistí zanešené póry, vypíná a matuje pleť. Chladivý, svěží pocit doplňuje fluidní veganský krém Šafránové nebe, který se okamžitě vstřebá, detoxikuje pleť od škodlivých látek a napomáhá při hormonálních nerovnováhách – v pubertě, těhotenství, přechodu. Společně je tato kombinace skvělá i pro mastnější pleť se sklony k akné.

Osvujc-pee-dieNikolai-1700-K Balíček Osvěžující péče dieNikolai obsahuje:

dieNikolai Čistící pleťový gel – Procitnutí sedmikrásky
Čistící pleťový gel – Procitnutí sedmikrásky založený na bázi výluhu z lipových květů a hroznových slupek, je určený pro všechny typy pleti. V kombinaci s vodou vytvoří na tváři příjemnou pěnu, která aktivně vyčistí pokožku od všech nečistot a nechá jí příjemně osvěženou. Po použití gelu je pokožka připravena na působení dalších přípravků z řady dieNikolai.

dieNikolai Veganský pleťový krém – Šafránové nebe
Tento pleťový krém výjimečně lehké struktury složený z ryze veganských surovin je vhodný pro smíšenou až mastnou pleť, zejména však pro problematickou pleť trpící na akné či jiné nedostatky v důsledku hormonální nerovnováhy nebo vlivem prostředí. Téměř tekutá struktura tohoto krému dovoluje rychlé vstřebání do pokožky, kterou pak zanechává svěží a v celkové rovnováze.

Zásady dieNikolai:

  • pouze lokální suroviny z oblasti Wachau
  • biodynamické suroviny
  • kvalitní rostlinné oleje: např. olej z hroznových jader, z lískových oříšků, z meruňkových jader, makový olej...
  • cenné výluhy a extrakty: výluh z vilínu, z hroznových jader a hroznových slupek, extrakt z lipového květu
  • vzácné ingredience jako např. slzy vinné révy a šafrán
  • pro suchou pleť důležité lipidy: smetana, ghí máslo

Co v kosmetice dieNikolai nenajdete:

  • ropné deriváty
  • palmový olej a emulgátory z něj
  • exotické suroviny
  • chemickou konzervaci

Vysoce kvalitní přísady z certifikovaného biodynamického zemědělství, nejlépe z vlastních vinic, sadů a polí nebo z místního regionu - to je zdravá filozofie firmy. Suroviny jsou zpracovávány ručně šetrným způsobem.