Loading color scheme

Přichází NOM NOM, značka organické kosmetiky (nejen) pro maminky a miminka

07-Dtsk-mini-set-od-Nom-Nomcena-510-Kwwwmyskinocz Portfolio concept storu Myskino, který se kromě niche parfémů věnuje také výjimečné kosmetice, obohatila novinka v péči o pleť nastávajících maminek a jejich miminek, oceňovaná britská organická kosmetická řada Nom Nom.

Z celkem 6-ti produktů jsou 3 určeny pro maminky a 3 pro miminka. Řada ekologické a přírodní těhotenské péče o pokožku zahrnuje super výživné máslo, lahodně vonící relaxační olej a balzám pro masáž hráze, které nastávající maminky podpoří během celého těhotenství v prevenci proti striím, relaxaci a v přípravě na porod.

Dětská řada bez parfemace zahrnuje víceúčelové dětské máslo, chrání jemnou dětskou pokožku, zklidňuje podráždění a hydratuje suchou pokožku. Dětský olej je vhodný pro masáž děťátka a pomáhá při odstranění seborey na hlavičce. Dětská koupel pro jemné mytí miminka je vhodná pro citlivou pokožku náchylnou k ekzémům.

Všechny produkty jsou skutečně přírodní a organické. Jejich používání je praktické a efektivní a přináší maminkám opravdu upřímnou radost. Jsou vytvořeny s láskou a tou nejlepší péčí.

O značce
Značka NOM NOM vznikla ve Velké Británii po mnohaletých zkušenostech a praxi její zakladatelky, Jayne Russell. Již 20 let se věnuje výživovému poradenství, masážím, včetně těch těhotenských a workshopům s laktačním poradenstvím pro maminky. Jejíma rukama již prošlo více než tisíce žen a miminek. Na základě zpětné vazby klientek, které se chtěly vyhnout potenciálně škodlivým přísadám a dráždivým látkám, zejména během těhotenství a následně v péči o děťátko, byla vytvořena řada produktů pro obě období.

„Chtěla jsem pomoci nastávajícím maminkám najít jistotu, kterou hledají, prostřednictvím jednoduché, přirozené a důvěryhodné péče o pleť a jemně a efektivně řešit nejčastější problémy v oblasti těhotenství a péče o dítě, se kterými klientky přicházely během mojí dvacetileté praxe,“ říká Jayne Russell.