Loading color scheme

Laponie of Scandinavia: Unikátní finská receptura pro zánětlivou, problematickou a mimořádně citlivou pleť.

Zklidnujici-serum-Laponie-mood Finská značka Laponie of Scandinavia je minimalistická, ale velmi účinná kosmetika, vyvinuta pro pleť citlivou a problematickou. Neobsahuje éterické oleje a její složení je velmi důkladně promyšlené v laboratoři a otestované jedinci s citlivou pletí. Všechny výrobky jsou veganské a pyšní se mnohými oceněními z kosmetických soutěží v kategorii “citlivá pleť”.

Laponie protizánětlivé hydratační sérum
Laponie protizánětlivé hydratační sérum je antimikrobiální a reguluje mazotok pokožky. Čistí pokožku a bojuje se záněty.

Obsahuje antibakteriální, rostlinný xylitolový cukr a oblíbený víceúčelový ectoin, který se postará o zdravou kožní bariéru a zabraňuje dehydrataci.

Oxid křemičitý získaný ze švédských řas absorbuje nečistoty z pokožky a dodává hydrataci. Protizánětlivý PCA zinek a PCA měď vyrovnávají produkci mazu. Měď PCA propůjčuje čistícímu séru velmi světle modrý odstín. Je skvělý pro zmírnění akné a seborey bez vysušení pokožky.

Laponie protizánětlivé hydratační sérum je zcela bez konzervantů.

Laponie zklidňující hydratační sérum
Zklidňující hydratační sérum Laponie je skvělé pro pleť s růžovkou, pro pleť náchylnou k podráždění a přehnaným reakcím na vnější vlivy.

Toto úžasné sérum je ve formě čirého gelu, který pokožku zklidňuje a hojí. Dostatečně jemné sérum je vhodné pro péči oblasti kolem očí.

Obsahuje 1,5% madecassoside z rostliny Centella Asiatica, vzácný rhamnosový cukr pocházejícího z řasy a oblíbený ectoin, který snižuje svědění a pálení, pomáhá eliminovat zánět, je velmi účinný proti alergickým reakcím.