Loading color scheme

Jarní očista rukou a nohou s kosmetickými novinkami značky FEDUA

02-Serum-na-ruce-Jelly-Golden-Serum-od-Feduacena-630-Kwwwmyskinocz Intenzivní péči a zevrubnou jarní očistu si po náročných zimních měsících zaslouží nejen obličej, ale celé tělo, včetně nohou a rukou. Před nepříznivými klimatickými podmínkami je sice zpravidla chrání oblečení či obuv, které ovšem ne vždy bývají dostatečně prodyšné a z vhodného materiálu. Pokožce rukou navíc dává zabrat intenzivní mytí mýdlem a používání dezinfekce, takže je často vysušená a daleko zranitelnější. Spolehlivou kompexní péči nabízí mladá, inovativní, dynamická a kosmopolitní značka FEDUA.

Fedua – Jelly Golden – Maska na ruce (45 ml)
Maska na ruce má gelovou strukturu, která maximálně pečuje o citlivou pokožku rukou. Obsahuje zlato a aktivní složku z bílého lanýže, díky nimž je účinná v péči proti stárnutí pokožky, pokožku hydratuje a chrání ji proti škodlivým vlivům vnějšího prostředí. To pravé pro regenerované a upravené ruce!

Fedua – Jelly Golden – Sérum na ruce (15 ml)
Sérum s obsahem vitamínu B3 a panthenolu krásně vyrovná a sjednotí tón pokožky rukou a má hydratační účinky. Je také obohacené o antioxidační výtažky z šafránu, cenného spojence proti volným radikálům a stárnutí pokožky. Naneste na celou ruku, jemně vmasírujte a užijte si péči s příjemnou vůní.

Fedua – Relaxační balzám na nohy – máta, hroznové víno (45 ml)
Speciální balzám na chodidla díky vyváženému obsahu bambuckého másla pečuje o pokožku a hydratuje velmi suchá místa. Sůl zase bojuje s nadměrným pocením chodidel. Po použití balzámu jsou chodidla jemná a zvláčněná. Ideální pro každodenní použití.

Fedua – Ošetřující krém na nohy – orchidej (45 ml)
Krém s máslovou strukturou je vhodný pro suchou, drsnou a popraskanou pokožku. Kombinace urea a kyseliny mléčné poskytuje dokonalou hydrataci a umožňuje odlupování odumřelé vrstvy kůže, která se nachází např. na patách. Skvělé je, že výsledky vidíte již po první aplikaci.

Fedua – Jelly Golden – Tělový peeling (250 g)
Peeling s nezaměnitelnou sladkou vůní Golden Jelly je vhodný pro pokožku rukou a těla. Obsahuje pečující olej, který pokožce propůjčí sametový vzhled, a také sůl s jemným abrazivním účinkem a schopností odstranit odumřelou vrstvu pokožky a nečistoty. Pravidelné používání peelingu umožní pokožce lépe vstřebávat další pečující přípravky.