Loading color scheme

Jak rychle vyhladit pleť pod očima? Hitem jsou gelové polštářky

refectocil3dgroupeyecarepadswebsize Nepotěšil vás pohled do zrcadla, a přitom vás čeká důležitá schůzka nebo akce? Žádný strach – pokud vás trápí kruhy a vrásky pod očima nebo povadlá pleť očního okolí, je tu hned několik řešení. Můžete zkoušet vychlazené sáčky s čajem nebo kolečka okurky, pokud však potřebujete rychlý a viditelný výsledek, dopřejte pleti úlevu v podobě výživných gelových očních podložek.

Jako naschvál, zrovna když potřebujete vypadat hezky a odpočatě, dívá se na vás ze zrcadla unavená tvář s kruhy pod očima a viditelnými vráskami. Co teď?

„Úkol číslo jedna je poskytnout jemné pleti kolem očí intenzivní dávku hydratace a také zrychlit mikrocirkulační oběh krve pod očima. Oblast pod spodními víčky je totiž protkaná množstvím tenkých vlásečnic, a pokud je nedostatečně hydratovaná a málo zásobovaná kyslíkem, proudí tudy krev pomaleji a má tmavší barvu. To se následně projeví tzv. kruhy pod očima, tedy stíny na pokožce. Nedostatečně hydratovaná pleť zároveň působí mdle, nezdravě a má sklon ke vzniku vrásek. Naše babičky používaly jako první pomoc vymačkané a vychlazené sáčky s černým čajem nebo si na oči přikládaly nakrájenou salátovou okurku. Trochu to pomůže, potřebujete-li ale rychlé a zaručeně fungující řešení, spolehněte se na modernější pomůcky. Velmi účinné jsou například speciální výživné gelové podložky, které obsahují aktivní látky, díky nimž se oční okolí během chvilky intenzivně zvlhčí a vyhladí,“ vysvětluje Denisa Jasinská, majitelka české kosmetické značky Essenté a výhradního zastoupení značky RefectoCil, která představuje ucelený systém stylingu a péče o řasy a obočí.

Polštářky přinášející úlevu
RefectoCil Eye Care Pads – výživné gelové oční podložky obsahují mnoho aktivních látek, díky nimž se dostane očnímu okolí intenzivní péče a výsledek je okamžitě viditelný. Obsahují kyselinu hyaluronovou, aloe vera, vitamin E a také osvědčenou látku alantoin s prokazatelnými regeneračními účinky, která jemnou pokožku očního okolí ihned intenzivně zvlhčuje a vyhlazuje. „Použití je jednoduché – na čistou a suchou pokožku pod očima položíte podložky gelovou stranou dolů, lehce přimáčknete a necháte působit 20-30 minut. Poté je opatrně sejmete. Pro ještě intenzivnější osvěžení doporučuji uchovávat gelové podložky v lednici,“ radí Martina Košťálová z české kosmetické značky Essenté a značky RefectoCil.