Loading color scheme

Kosmetické oleje, vynikající pomocníci pro každodenní péči o pleť i tělo

AsombrosoczPleove-BIO-oleje-100-ml-od-159-K---image-2 Hledáte změnu v péči o pleť? Doplňte svůj každodenní rituál o kosmetické oleje. Jejich přírodní síla zanechá pokožku dobře vyživenou a hedvábnou na dotek. Skvěle je využijete jako příjemný doplněk nebo coby praktického pomocníka na cesty.

Kvalitní pleťové oleje se opravdu dobře vstřebávají. Vyživí pokožku důležitými látkami, jsou jemné a pomáhají předcházet vysoušení. Vyrovnávají totiž přirozenou tvorbu kožního mazu. Pleť tak zůstává hladká, vláčná a zářivá. Kromě toho můžete kosmetické oleje použít na celé tělo, na vlasy i na nehty. Hodí se též do koupelí a na masáže.

Vyzkoušejte některý z kvalitních pleťových BIO olejů značky Asombroso by Osmany Laffita. Všechny produkty jsou 100% přírodní, v bio kvalitě, za studena lisované a obohacené o vitamín E. Objevte například arganový olej, který patří k nejluxusnějším olejům na světě. Je bohatý na antioxidanty, vitamín E, vitamín P a provitamín A, omega 3 a 6 esenciální mastné kyseliny. Mandlový olej je určený i pro velmi citlivou pokožku včetně té dětské. Moringový olej je označovaný za elixír života, chrání pleť před volnými radikály a harmonizuje ji. Makadamiový olej je vhodný pro každodenní péči o pokožku celého těla, na vlasy a na nehty. Kyselinu ricinolejovou, která je obsažená v Ricinovém oleji, zná farmacie a dermatologie už dlouhou dobu. Její blahodárné účinky si teď můžete užít také při každodenní péči. Velmi lehký a jemný Meruňkový olej vyživuje, regeneruje a zvláčňuje. A Jojobový olej, který je označovaný za tekutý zázrak přírody, má antibakteriální a antioxidační účinky.

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOSMETICKÉ OLEJE NALEZNETE TAKÉ U NAŠEHO PARTNERA >>