Loading color scheme

Díky speciální kosmetické noční terapii se skutečně vyspíte do růžova

essentetherapycream50mlwebsize Mít hned po ránu dokonalou, sametově vyhlazenou a krásně rozjasněnou pleť, to je asi sen každé ženy. Ve skutečnost jej proměnili odborníci zabývající se vývojem kosmeceutik, kteří přišli s novou unikátní technologií založenou na speciálním lamelárním vodním gelu.

„Speciální lamelární vodní gel (LWG) zajistí, že se AHA kyseliny, zapouzdřené v jednotlivých gelových lamelách, uvolňují do pokožky postupně po dobu přibližně deseti hodin. Obsažené kyseliny (kyselina glykolová, mléčná, citronová) a také další aktivní látky podporují intenzivní proces exfoliace, tedy odstranění nejstarších zrohovatělých kožních buněk, aby došlo ke kompletní obnově svrchní vrstvy pokožky. Do kůže se tímto postupem kyseliny rozptylují progresivní a kontrolovatelnou cestou, tudíž nedochází k jejímu podráždění či zánětům. Zároveň je však zachována vysoká účinnost,“ vysvětluje princip unikátní metody Denisa Jasinská, zakladatelka české kosmetické značky Essenté, která se zaměřuje na výrobu tzv. kosmeceutik (přípravky na pomezí kosmetiky a farmacie).

essentedenisajasinska2020006websize Pokud se tato technologie využije například u nočního krému, začnou se jeho působením během noci intenzivně odstraňovat odumřelé vrstvy pokožky a zvýší se vstřebávání účinných látek, které se dostávají hluboko do pokožky. „Ta je pak ráno viditelně hydratovaná, sametově jemná, vyhlazená a rozjasněná,“ popisuje účinky nové technologie na pleť Denisa Jasinská s tím, že ke kompletní obnově stratum corneum (svrchní vrstvě pokožky) dochází již po 10-14 dnech používání přípravku obsahujícího lamelární vodní gel, kdy se pleť regeneruje a zároveň se stimuluje tvorba kolagenu a elastinu.

Pro příjemné probuzení
Essenté Therapy krém je unikátní projasňující a stimulující noční krém, který jako jediný v ČR obsahuje technologickou novinku – speciální lamelární vodní gel (LWG). Další důležitou složkou krému je kyselina hyaluronová zajišťující intenzivní hydrataci. Díky svému unikátnímu složení Therapy krém intenzivně obnovuje strukturu pokožky a okamžitě ji vyhlazuje, vypíná, redukuje vrásky a viditelně ji rozjasňuje. Je vhodný pro všechny věkové kategorie a typy pleti, řeší vrásky i akné, pleť barevně sjednocuje.

Použití: Naneste na noc rovnoměrně na pokožku a lehce vmasírujte. Během dne chraňte pokožku krémy s UVA/UVB ochranou.

Tip: Výsledný efekt vyhlazení a barevného sjednocení pleti můžete znásobit absolvováním speciální korneoterapeutické kúry Peel-Therapy Concept, kterou rovněž vyvinuli odborníci z Essenté. Jedná se o kombinaci salonních ošetření speciálními přípravky s LWG gelem a domácí aplikace Therapy krému mezi jednotlivými ošetřeními. Tato moderní forma intenzivního peelingu je stejně účinná, ale přitom mnohem šetrnější, než jsou běžné chemické peelingy. Kyseliny se totiž do pleti uvolňují postupně a pomalu, a tak nedochází k jejímu poškození.

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOSMETICKÉ PRODUKTY NALEZNETE U NAŠEHO PARTNERA >>