Loading color scheme

CONVERSE X DRKSHDW

A01290CD1205X1 Converse spolu s  Rickem Owensem DRKSHDW pokračují v úspěšné spolupráci, která nabízí jeden ikonický model za druhým, a tentokrát vdechují nový život siluetě TURBOWPN v temně hnědé barvě.

Česká značka PLOVE přichází s kompletní výbavou k vodě. Rozšířila kolekci plavek o nové modely, nabízí osušky, župany i gumičky do vlasů

PLOVE-kampa-2022 Módní značka PLOVE letos poprvé nabízí kompletní stylovou výbavu pro letní radovánky u vody. Designérka Pavlína Miklasová vytvořila tři nové varianty jednodílných plavek a tři nové plavkové topy a kalhotky. Tyrkysové, fuchsiové a červené plavky se dají jednoduše kombinovat a jsou vyrobeny z vláken, které pocházejí z rybářských sítí vylovených jako odpad z oceánu. Nové barvy a potisky jsou inspirované zážitky z letních cest designérky. Pestrobarevné osušky nebo jednodílné plavky s květinovým potiskem, které oceníte při letních aktivitách, vznikly ve spolupráci s ilustrátorkou Veronikou Zacharovou.

Levi’s® Fresh čerpá inspiraci z 50 let staré kolekce Fresh Produce a oživuje ji pro jaro/léto 2022

2 Levi’s® v 70. letech představil kolekci, která nesla název Fresh Produce (Čerstvé plody), a byla inspirována, příznačně podle svého názvu, přírodou a jejími plody. A protože každý miluje čerstvé ovoce a zeleninu, rozhodl se Levi’s® oživit tuto kolekci, ale s čerstvým (jak jinak) soudobým twistem. Představujeme tak kolekci Levi’s® Fresh pro jaro/léto 2022, která si hraje s nejoblíbenějšími Levi’s® modely v pastelových barvách, kterých se docílilo přírodním barvením z rostlinných výtažků.

Nákupní tip: Jamie Collection představuje kolekci plnou hudby “ONDRAY BY JAMIE”

JCtrickoONDRAYBYJAMIE990Kc-1 Spojení české značky pohodlného ručně šitého oblečení Jamie Collection a hudebního projektu ONDRAY, za kterým stojí Ondra Vodný z rádia Evropa 2 dalo vzniknout kolekci oblečení, jíž neodolá žádný fanoušek hudby a tance. Ke každému kousku z kolekce “ONDRAY BY JAMIE” totiž získá přístup k exkluzivnímu playlistu TOP 40 hitů, které aktuálně hrají česká rádia. Ondra Vodný tento playlist sám pravidelně aktualizuje, což zaručuje jeho kvalitu. O tom, že je osobou na svém místě svědčí to, že už si jako DJ zahrál v nejlepším klubu světa Hi Ibiza, legendárním londýnském Ministry of Sound nebo v newyorském Webster Hall. Mimo jiné je také držitelem titulu “Nejlepší domácí DJ” - ocenění od fanoušků rádia Evropy 2.

Značka Mi fashion label představuje novou kolekci Siciliana

5710 Nejnovější kolekce jaro/léto 2022 originální české značky Mi fashion label nese název Siciliana a návrhářka Lenka Mulabegovič v ní pracuje s charakteristickými sicilskými ornamenty, vzory a barvami, které si zamilovala během svých cest. Minimalistické formy a střihy dají vyniknout jejím vlastním autorským tiskům látek. Dále v této kolekci pracuje s chladivými splývavými materiály jako je viskóza nebo umělé hedvábí, díky šikmému střihu šaty krásně padnou a podtrhnou ženskost.

4 věci, které říkají padající ramínka podprsenky

shutterstock319564103 Určitě jste v práci nebo na ulici viděly ženu, říkejme jí Jarmila, která vypadala nervózně a divně se ošívala. Netrvalo dlouho a pod ramenem se jí objevilo seprané ramínko od podprsenky. Když si ho trhaným pohybem nahazovala, bylo vidět, že už to párkrát v životě dělala. Nebuďte jako Jarmila a přečtěte si tento článek. Porozumíte, proč vám ramínka od podprsenky padají a zjistíte, jak zařídit, aby to nedělala.

Levi’s® pro jaro/léto 2022 zkombinoval pohodlí se stylem

LOOK15D1W1714f2 Na co v příštím roce těšíte nejvíce? Ačkoliv je předpovídání budoucnosti riskantní disciplína, je dobré se odrazit od toho, co nového jsme se naučili a co bychom od příštích měsíců chtěli. Pro Levi’s® se sezóna jaro/léto 2022 nese jasně v radostné vizi chvilek strávených spolu a v pohodlném opojení z tichého rozjímání v klidu domova.

Ambasadorku Astratex Ivu Kubelkovou doplní Taťána Gregor Brzobohatá

AstratexTatana-Gregor-Brzobohata03 Novou tváří prodejce spodního prádla a plavek Astratex se od ledna stala Taťána Gregor Brzobohatá, která je vedle Ivy Kubelkové další ambasadorkou značky. Poprvé se zákaznicím oficiálně představí v rámci valentýnské kampaně.
Gregor Brzobohatá již s Kubelkovou účinkuje v novém TV spotu Astratexu a postupně se zapojí do všech klíčových kampaní, včetně komunikace na sociálních sítích. Bude se také podílet na samotném výběru novinek.

CONVERSE X POKÉMON

ConverseHighTopKids16x9 Ultimátní fanouškovské vyznání. I tak by se dala popsat Converse kolekce, která vzdává hold fenoménu jménem Pokémon právě na jeho 25. výročí. Dvě ikony, které výrazně ovlivnily pop kulturu posledních desetiletí, se setkávají v jedné kolekci tenisek a oblečení, která je věnována všem jejich fanouškům bez ohledu na věk. Pokémon si získal srdce nejen dětí, ale tato kreslená legenda zastává velmi důležité místo i v životě dnešních mileniálů a generaze Z.
Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff a Pikachu z regionu Kanto ožívají skrze optiku heavy metalové tour, která zosobňuje vtip a hravost, pro které je tolik milujeme. Ať už je nám 30 let, nebo 5.

Nákupní tip: Tepláková láska od české značky Jamie Collection

JCteplakovka2790Kc Bezesporu lidstvo ještě nikdy netrávilo tolik času v teplácích jako za poslední dva roky. Trávíme hodně času doma a zvykli jsme si nosit pohodlné oblečení. Bohužel leckdy na úkor estetičnosti. Proč ale nebýt stylový i v teplácích? Stačí si pořídit krásnou teplákovou soupravu od značky Jamie Collection. Mikina a tepláky jsou ušity rukama českých švadlenek, z kvalitní bavlny a v pouze malých sériích. Ať už si vyberete mikinu s kapucí nebo bez a tepláky klasického střihu nebo s volným sedem, určitě neprohloupíte. Investice do dobře ušité teplákové soupravy je investicí do modelu, který budete opravdu nosit. A ta od české značky Jamie Collection vám vydrží dlouhé roky. Dámskou teplákovou kolekci nabízí Jamie Collection v béžové, černé, bílé, světle a tmavě šedé, červené, khaki, tmavě modré a mintové barvě. Pánská kolekce je k mání v béžové, černé, červené, světle a tmavě šedé, khaki a tmavě modré. Nic tak nestojí v cestě tomu, abyste své teplákovky sladili s partnerem a trávili v nich společné chvíle. Nebo třeba oslavili svátek svatého Valentýna.