Loading color scheme

CONVERSE X DRKSHDW

A01290CD1205X1 Converse spolu s  Rickem Owensem DRKSHDW pokračují v úspěšné spolupráci, která nabízí jeden ikonický model za druhým, a tentokrát vdechují nový život siluetě TURBOWPN v temně hnědé barvě.

CONVERSE X POKÉMON

ConverseHighTopKids16x9 Ultimátní fanouškovské vyznání. I tak by se dala popsat Converse kolekce, která vzdává hold fenoménu jménem Pokémon právě na jeho 25. výročí. Dvě ikony, které výrazně ovlivnily pop kulturu posledních desetiletí, se setkávají v jedné kolekci tenisek a oblečení, která je věnována všem jejich fanouškům bez ohledu na věk. Pokémon si získal srdce nejen dětí, ale tato kreslená legenda zastává velmi důležité místo i v životě dnešních mileniálů a generaze Z.
Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff a Pikachu z regionu Kanto ožívají skrze optiku heavy metalové tour, která zosobňuje vtip a hravost, pro které je tolik milujeme. Ať už je nám 30 let, nebo 5.

UNDEFEATED x Converse

UNDCONSFINAL-1 Jak dobře k sobě sedí kalifornská pohoda a vojenský styl můžete vidět na nové spolupráci slavného shopu UNDEFEATED s Converse, který dal vzniknout limitované edici Half Chuck 70.

CONVERSE X FENG CHEN WANG

1 Slavné Chucky “dva v jednom” od Feng Chan Wanga se vrací v odvážné kožené verzi, která posouvá tento design ještě na vyšší úroveň. Nová spolupráce s čínským designérem Feng Chen Wangem představuje cool industriální tenisky. Návrhář, který působí dlouhodobě v Londýně, je proslulý svými dráždivými modely a nebojí se přetvořit klasické ikony tak, jak by to málokdo čekal. V tomto případě vzal svůj předešlý 2 v 1 model, který představil v rámci své kolekce “My Half” na módních přehlídkách v New Yorku a Šanghaji, a dodal mu zcela novou dimenzi s pomocí koženého materiálu a odvážné podrážky. Tvar dvou překrývajících se bot tak získal na extra plasticitě díky jedinečnému zpracování kůže. Grafický potisk na kůži vytváří iluzi betonu, jakoby tenisky povstaly přímo ze sutin. Klasické Chuck se tak přímo před očima rozpadají a znovu ožívají v hravé a moderní fúzi dvou bot.

Vyberte si trendy boty proti zimě značky Wittchen

Wittchenczdmske-boty-kem-beov-4079-K-I Sandály se už touhle dobou oddávají zaslouženému zimnímu spánku. A mnohé ženy nyní čeká zapeklitá otázka: jaké boty budou kralovat následující sezóně? Značka Wittchen má naštěstí v zásobě varianty pro každého. Pohodlné, elegantní, nízké, vysoké, černé, barevné... Stačí si vybrat svůj zimní styl.

DR. MARTENS PŘEDSTAVIL NOVOU ŘADU PLATFORM PRO ZIMNÍ SEZÓNU AW21

1 Když se tradice spojí s inovací – nová, odlehčená podrážka, skládající se ze dvou částí, rozšiřuje kolekci působivých Dr. Martens platforem. Stejně jako se mění doba okolo nás, i my se snažíme neustále vyvíjet. Už od momentu, kdy náš první model 1460 se šněrováním na 8 dírek spatřil světlo světa před 60 lety, jsme nepřestali hledat možnosti, jak rozvířit stojaté vody obyčejnosti a zanechat otisk. A právě s vyvýšenými podrážkami se nám povedlo pozvednout siluetu naší ikonické boty do vyšších sfér.

Obujte se do pohodlí s krásnými polobotkami Wittchen

WittchenczDMSKe-BOTY-tmav-modr-lakovan-ke-4759-K---image Dámské boty bývají přehlídkou ladnosti a stylu. O pohodlí ovšem nebývá řeč. Snad každá žena v životě slyšela větu, že pro krásu se musí trpět. To však naštěstí není případ elegantních polobotek Wittchen, které se hodí na cestu do práce, na rande i na procházku s kamarádku. Nazujte mokasíny, v nichž můžete běhat celý den.

KOUPÍ TENISEK SIMPLE AND SWEET PODPOŘÍTE ČISTÉ OCEÁNY

BOTYoldcomedit-35 Mít perfektně sladěný šatník je snem snad každého z nás. Podstatnou součástí vašeho outfitu je přitom i obuv, která doladí vzhled k naprosté dokonalosti. Simple and sweet vám skrze svůj e-shop nabídne hned celou řadu pohodlných a zároveň stylových bot, které stojí za to vyzkoušet – od tenisek, přes espadrilky až po holínky! A protože tématem v posledních letech není jen následovat módní trendy, ale i pomáhat životnímu prostředí, nebalí prodejce obuv do krabic a navíc navázal zajímavou spolupráci s projektem 4ocean.

Simple and Sweet: Protančete létem v pohodlných espadrilkách

1 V průměrů strávíme výběrem bot až čtyřicet hodin ročně. Nikoho nepřekvapí, že zdlouhavé vybírání bot je především výsadou něžného pohlaví. Proč si to, ale trochu neusnadnit? V E-SHOPU Simple and Sweet jsme udělali tu nejtěžší práci za Vás. Stačí si vybrat barvu, velikost a o ostatní se postaráme my. Přinášíme vám pohodlné a elegantní látkové boty s přírodních materiálů, které už nebudete chtít měnit za jiné.

Přichází nová česká značka PÁR. Šedivé ulice rozzáří barevné tenisky s ilustrací české krajiny na podrážce

PARJan-Kloss-a-Darina-Zavadilovfoto-Tom-Souek Do ulic Česka vtrhla nová česká značka obuvi PÁR a představuje nadčasové boty, které nedělají rozdíly. Jsou genderově neutrální, vyhýbají se sezónním kolekcím a nezáleží na věku jejich nositele ani na příležitosti, kam je nosí. Přesto mají neokoukanou siluetu a punc jedinečnosti. Za PÁRem stojí dvojice Jan Kloss a Darina Zavadilová, kteří před lety naučili Čechy nosit tenisky BOTAS 66. Vedle bot mají v plánu vyrábět další produkty, vždy ve spolupráci s českými designéry.

CONVERSE x SLAM JAM

171223CD1205X1 Králové módního undergroundu Slam Jam přetvořili ikonické Bosey MC. Jarní kolekce je inspirovaná outdoorem a pohrává si s technickými prvky typickými pro městské subkultury.

CONVERSE MY STORY: ŽENY ŽENÁM

570321Cshot3 Mladé, odvážné, nezávislé. Přesně takové jsou ženy, které skrze ikonické Converse ukazují světu, kým doopravdy jsou. Nová kolekce, jejíž název My story je vepsán na každém modelu, září výraznými barvami a dodá vám kuráž vykřičet do světa i váš příběh.

Jak pečovat o různé druhy kožených bot?

5 Kožené boty je velmi populární druh bot. Nejen z důvodu jejich trvanlivosti je lidé mají rádi. Rovněž elegance je důvodem, proč je má většina z nás. Proto je důležité, abychom o ně vhodně pečovali, aby vydržely co nejdéle. Díky vhodné údržbě, dokonce i nejšpatnější povětrnostní podmínky je nezničí. Vzhledem k různým druhům kožených bot, o každý z nich bychom se měli starat jiným způsobem. Jak tedy pečovat o ty, které máme ve své skříni?

CONVERSE X BANDULU: Óda na basket očima umělce

Bandulu15 Barevné skvrny na ikonických modelech jsou poznávacím znamením nové spolupráce Converse a streetwearové značky Bandulu. S neotřelým řešením, jak se vypořádat s nedokonalostmi, přišel Pat Peltier. Barevné ručně vyšívané cákance se staly jeho uměleckým podpisem a daly vzniknout streetwearové značce Bandulu.