Loading color scheme

CONVERSE X BANDULU: Óda na basket očima umělce

Bandulu15 Barevné skvrny na ikonických modelech jsou poznávacím znamením nové spolupráce Converse a streetwearové značky Bandulu. S neotřelým řešením, jak se vypořádat s nedokonalostmi, přišel Pat Peltier. Barevné ručně vyšívané cákance se staly jeho uměleckým podpisem a daly vzniknout streetwearové značce Bandulu.

Poprvé od roku 2015 se proto Corverse a Bandulu spojily, aby prozkoumaly spletitý vztah, který pojí kreativitu a skórování v basketbalu. Ikonické modely Converse Pro Leather a Chuck 70 ožívají pod rukama Pata Peltiera. „Kolekce vznikla jako óda vyzdvihující starou dobrou basketbalovou kulturu za pomoci trendy umění,“ dodává Pat.

Model Pro Leather zdobí vyšívané detaily na špičce a v horní části. Bandulu si vzalo do parády i originální model ze sedmdesátých let, Chuck 70. Barevné cákance se rozprostírají po celé botě včetně podrážek, které při chůzi odhalí růžový detail. V kolekci nechybí taška na basketbalový míč spolu s hravými kraťasy a tričkem. Spolupráce je završena dvoubarevnou mikinou, která je vedle typického Converse odznaku poseta několika výšivkami.

DALŠÍ STYLOVÉ BOTY ZNAČKY CONVERSE ZA SUPER CENY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>