Loading color scheme

Česká značka PLOVE přichází s kompletní výbavou k vodě. Rozšířila kolekci plavek o nové modely, nabízí osušky, župany i gumičky do vlasů

PLOVE-kampa-2022 Módní značka PLOVE letos poprvé nabízí kompletní stylovou výbavu pro letní radovánky u vody. Designérka Pavlína Miklasová vytvořila tři nové varianty jednodílných plavek a tři nové plavkové topy a kalhotky. Tyrkysové, fuchsiové a červené plavky se dají jednoduše kombinovat a jsou vyrobeny z vláken, které pocházejí z rybářských sítí vylovených jako odpad z oceánu. Nové barvy a potisky jsou inspirované zážitky z letních cest designérky. Pestrobarevné osušky nebo jednodílné plavky s květinovým potiskem, které oceníte při letních aktivitách, vznikly ve spolupráci s ilustrátorkou Veronikou Zacharovou.

Levi’s® Fresh čerpá inspiraci z 50 let staré kolekce Fresh Produce a oživuje ji pro jaro/léto 2022

2 Levi’s® v 70. letech představil kolekci, která nesla název Fresh Produce (Čerstvé plody), a byla inspirována, příznačně podle svého názvu, přírodou a jejími plody. A protože každý miluje čerstvé ovoce a zeleninu, rozhodl se Levi’s® oživit tuto kolekci, ale s čerstvým (jak jinak) soudobým twistem. Představujeme tak kolekci Levi’s® Fresh pro jaro/léto 2022, která si hraje s nejoblíbenějšími Levi’s® modely v pastelových barvách, kterých se docílilo přírodním barvením z rostlinných výtažků.

Nákupní tip: Jamie Collection představuje kolekci plnou hudby “ONDRAY BY JAMIE”

JCtrickoONDRAYBYJAMIE990Kc-1 Spojení české značky pohodlného ručně šitého oblečení Jamie Collection a hudebního projektu ONDRAY, za kterým stojí Ondra Vodný z rádia Evropa 2 dalo vzniknout kolekci oblečení, jíž neodolá žádný fanoušek hudby a tance. Ke každému kousku z kolekce “ONDRAY BY JAMIE” totiž získá přístup k exkluzivnímu playlistu TOP 40 hitů, které aktuálně hrají česká rádia. Ondra Vodný tento playlist sám pravidelně aktualizuje, což zaručuje jeho kvalitu. O tom, že je osobou na svém místě svědčí to, že už si jako DJ zahrál v nejlepším klubu světa Hi Ibiza, legendárním londýnském Ministry of Sound nebo v newyorském Webster Hall. Mimo jiné je také držitelem titulu “Nejlepší domácí DJ” - ocenění od fanoušků rádia Evropy 2.

Značka Mi fashion label představuje novou kolekci Siciliana

5710 Nejnovější kolekce jaro/léto 2022 originální české značky Mi fashion label nese název Siciliana a návrhářka Lenka Mulabegovič v ní pracuje s charakteristickými sicilskými ornamenty, vzory a barvami, které si zamilovala během svých cest. Minimalistické formy a střihy dají vyniknout jejím vlastním autorským tiskům látek. Dále v této kolekci pracuje s chladivými splývavými materiály jako je viskóza nebo umělé hedvábí, díky šikmému střihu šaty krásně padnou a podtrhnou ženskost.

Levi’s® pro jaro/léto 2022 zkombinoval pohodlí se stylem

LOOK15D1W1714f2 Na co v příštím roce těšíte nejvíce? Ačkoliv je předpovídání budoucnosti riskantní disciplína, je dobré se odrazit od toho, co nového jsme se naučili a co bychom od příštích měsíců chtěli. Pro Levi’s® se sezóna jaro/léto 2022 nese jasně v radostné vizi chvilek strávených spolu a v pohodlném opojení z tichého rozjímání v klidu domova.

Nákupní tip: Tepláková láska od české značky Jamie Collection

JCteplakovka2790Kc Bezesporu lidstvo ještě nikdy netrávilo tolik času v teplácích jako za poslední dva roky. Trávíme hodně času doma a zvykli jsme si nosit pohodlné oblečení. Bohužel leckdy na úkor estetičnosti. Proč ale nebýt stylový i v teplácích? Stačí si pořídit krásnou teplákovou soupravu od značky Jamie Collection. Mikina a tepláky jsou ušity rukama českých švadlenek, z kvalitní bavlny a v pouze malých sériích. Ať už si vyberete mikinu s kapucí nebo bez a tepláky klasického střihu nebo s volným sedem, určitě neprohloupíte. Investice do dobře ušité teplákové soupravy je investicí do modelu, který budete opravdu nosit. A ta od české značky Jamie Collection vám vydrží dlouhé roky. Dámskou teplákovou kolekci nabízí Jamie Collection v béžové, černé, bílé, světle a tmavě šedé, červené, khaki, tmavě modré a mintové barvě. Pánská kolekce je k mání v béžové, černé, červené, světle a tmavě šedé, khaki a tmavě modré. Nic tak nestojí v cestě tomu, abyste své teplákovky sladili s partnerem a trávili v nich společné chvíle. Nebo třeba oslavili svátek svatého Valentýna.

 

Manšestr se vrací: unosíte ho na mini i šatovkách. Vévodí mu zemité tóny

ilustran-snmek Sedmdesátkový trend manšestru si našel cestu i do moderní doby a hlásí se o své místo také ve vašem šatníku. Pokud jste tak trochu konzervativní a bojíte se déja-vu svého mladšího já nebo svých maminek z dob dávno minulých, dejte mu nejdříve prostor na minisukni nebo na manšestrové košili v rámci zimního vrstvení. Pro ty odvážnější z vás jsou tu šatovky i zvonáče – to už je pořádný návrat retra, který si žádá dávku sebevědomí.

Nové bundy Bold od SegraSegra a Mama by Segra zahřejí díky funkčním materiálům stejně jako péřovky

MamaSegraBundyBold8200Kc2 Sesterské duo stojící za značkami SegraSegra a Mama by Segra zařazuje do svého sortimentu nové funkční zimní bundy. Střih v zelené a černé barvě doplňuje nosící varianta, kdy lze jednoduše připnout vsadku na dítě a udržet jej tak v teple. Bunda vznikla i v pánské variantě a stejně jako ostatní produkty obou značek, i bundy Bold byly navrženy a ušity v České republice.

Značka volnočasové módy Jamie Collection ukazuje nové možnosti stylingu na fotografiích Laury Kovanské

JCsatypouzdrove2490Kc Česká značka volnočasové módy Jamie Collection, za kterou stojí Michala Smelíková a Jana Potůčková, působí na českém trhu již rok a půl a za tu dobu ušla dlouhou cestu. Zrodila se v období lockdownu a vytvořila si silnou základnu klientek, které milují její ručně šité pohodlné oblečení z kvalitní bavlny. Signifikantní jsou pro ni teplákovky, trička a šortky. Protože přání zákaznic jsou tím nejdůležitějším, značka Jamie Collection postupně rozšiřovala své portfolio a začala oblékat i muže. Milovnice módy si mohou vybírat také z módních lahůdek jako jsou košilové nebo pouzdrové šaty či kalhotové sukně. Jamie Collection již není jen brandem pro volný čas. Kvalita a pohodlí ovšem zůstává. Nové kousky nabízí také nové možnosti stylingu, což značka prezentuje v rámci focení s přední módní fotografkou Laurou Kovanskou.

Prošívané kabáty určují směr zimní módy – naučte se je nosit elegantně

ern-dmsk-dlouh-provan-zimn-kabt-s-kapuc-ONLY-Canace-zootcz-2499-K-2 Prošívané a péřové kabáty mají velký benefit – už od pohledu hřejí, a co teprve, když si je skutečně obléknete. V zimě 2021 dostávají velký prostor a patří mezi nejvýraznější trendy. Kromě klasického rovného střihu letos přibyl také prototyp tenčího kabátu ve volnějším střihu, který se nosí přepásaný, takže vám vykreslí krásnou ženskou áčkovou siluetu. Poradíme, jak se prošívaný kabát naučit nosit tak, abyste v něm za každé okolnosti vypadala elegantně.

Bambusové legíny Meracus – maximální pohodlí v živých barvách

1 Meracus je česká značka, která svou původní specializaci na výrobu látkových vložek, menstruačních kalhotek a bambusového spodního prádla rozšířila o krásnou barevnou kolekci legín. Dámské bambusové legíny Meracus jsou neuvěřitelně pohodlné, mají vyšší anatomicky tvarovaný pas a perfektně přilnou k tělu. Na výběr je škála 5 sytých módních barev + klasické černé. Jsou vyrobené z kvalitního bambusového úpletu vyšší gramáže, neprosvítají.

BEZ PŘEDSUDKŮ - NOVÁ KOLEKCE DESIGUAL X MARÍA ESCOTÉ - podzim / zima 21

desigual-Lea-T-3 Modely plné sexy fantazie. María Escoté připravila se značkou Desigual kolekci pro podzim a zimu 21. Je výběrem silných odkazůa ódou na lásku a rozmanitost. Jednotlivé modely kombinují streetwear s elegantními odkazy, oversize a napasované či ženské a sexy kousky s unisex modely. Žádné tabu... Kolekce je navržena tak, aby našla své využití ve všech věkových skupinách a na všech typech těl. Taková je nakonec i kampaň DESIGUAL X MARÍA ESCOTÉ podzim / zima 21, kde máte možnost vidět různorodost. V kampani vystupuje například Carla Diaz, známá ze seriálu Élite (Netflix), Lea T - první transsexuální modelka, samotná María Escoté či Cicciolina - někdejší hvězda filmů pro dospělé a politička.

Christian Lacroix x Desigual podzim/zima 21

DesigualLacroixAW21CZStrnka13Obraz0001 Stejný rukopis designéra no nyní s důrazem na sport a volný čas. Kolekce, kterou pro sezónu podzim / zima 21 navrhl Christian Lacroix. V této sezoně ikonický francouzský designér Monsieur Christian Lacroix nově definoval své módní kousky pro Desigual. Jeho návrh? Kapsulová kolekce, která si půjčuje to nejlepší ze sportovní a volnočasové módy. Je určena pro mladou a aktivní ženu, která je vždy elegantní a ráda cestuje.

ZOOT uvádí značku Metroopolis stvořenou pro ruch velkoměsta

Metropolis-teaser-1 Městský život je plný příležitostí a vzájemného setkávání. Žádá si oblečení, které odráží trendy a současně nabídne kvalitní nadčasové zpracování. Na těchto základech ZOOT stvořil novou privátní módní značku Metroopolis, v níž prožijete rušný život velkoměsta naplno. Metroopolis charakterizují sportovní prvky, smart detaily, minimalismus a kvalitní materiály. Tváří se stala energická herečka a milovnice cestování Hana Vagnerová.

NEJPOHODLNĚJŠÍ UNIFORMA – TEPLÁKOVÁ KOLEKCE LEVI’S® RED TAB™ SWEATS

LevisWorkDay25563f1 Ať už doma pracujete, nebo jen odpočíváte, těžko najdete pohodlnější oblečení, než jsou teplákové soupravy. Měkké, pružné a pohodlné oblečení představuje skutečný vrchol „loungewearu“. Ale v dnešní době, kdy se stírají hranice mezi domovem a kanceláří, je příjemné mít tepláky, trička nebo mikiny, které jsou nejen pohodlné, ale také se v nich můžete cítit reprezentativně, když vyjdete z domu. A přesně taková je kolekce Levi's® Red Tab™ Sweats pro podzim/zimu 2021.