Loading color scheme

Nesu kytky – první limitovaná edice dámských triček CityZen s potiskem od Elišky Podzimkové: Vítejme jaro a oslavujme ženy!

simulacepotisku Slušivá dámská trička decentně ozdobená motivem muže nesoucího květiny… Česká značka CityZen® se rozhodla oslavit březnový svátek všech žen a s nadějí očekávaný příchod jara unikátním počinem. Společně se známou výtvarnicí Eliškou Podzimkovou připravila limitovanou edici dámských triček Nesu kytky. Mají nejen všechny jedinečné efekty chytrých trik CityZen, ale poprvé také potisk, který je originálním dárkem ženám.

Trika CityZen, na nichž není vidět pot, nešpiní se, nemačkají se, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach, před třemi lety svořili tři nadšení inovátoři, chrudimští rodáci Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček. Invence a chuť psát další příběhy trik CityZen je stále neopouští. „S Rendou a Martinem jsme se shodli, že první potisk našich triček chceme věnovat ženám. Také se blíží jaro, kdy bude všechno kvést. Pozitivní energie a humor jsou v současné době potřeba, a tak vznikl nápad veselého květinového motivu,“ říká jeden ze zakladatelů CityZen® Pavel Hrstka.

Téma tedy bylo jasné a záhy i jméno autorky potisku. „Při hledání toho správného tvůrce nás oslovil hravý rukopis ilustrací a koláží mladé české výtvarnice Elišky Podzimkové,“ dodává Pavel Hrstka. Eliška k výzvě od CityZen® přistoupila s pro ni typickou radostí, invencí a také precizností. Vytvořila motiv Nesu kytky, který je odzbrojujícím způsobem jednoduchý a milý. Ale skrývá se v něm mnohem víc. „Mou hlavní myšlenkou bylo udělat motiv, který bude inspirovat muže k pokoře a úctě vůči ženám. A to nejen ve významných dnech podle kalendáře, ale kdykoli. Jen tak," přibližuje Eliška Podzimková, co se jí honilo hlavou, když vzala do ruky skicář.

Dámská trička s motivem Nesu kytky od Elišky Podzimkové budou vyrobena v limitované edici pouze pro ty, kdo si je objednají do konce března 2021 v e-shopu CityZen®. Chcete-li mít tohle malé umělecké dílko ve svém šatníku nebo jím někomu udělat radost, pak s objednávkou neváhejte. Skvělá zpráva je, že trička s potiskem Nesu kytky koupíte za stejnou cenu jako trička CityZen bez potisku. „Úsilí a prostředky, které jsme do potisku vložili, jsou symbolickým poděkováním ženám za to, jaké jsou,“ potvrzuje Pavel Hrstka.

O značce CityZen®
Značka CityZen® sídlí v Chrudimi, všechny své produkty šije v České republice a s maximálním respektem k přírodě – trika jsou 100% recyklovatelná, při výrobě jsou použity nejmodernější postupy, které šetří vodu a energii. První trika CityZen se prodala před Vánoci 2018, v roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb. Unikátní trika CityZen, na kterých není vidět pot, odolají špíně, nemačkají se, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach, jsou vyrobeny z bavlny špičkové kvality. Materiál je upraven speciální technologií, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě.

O Elišce Podzimkové
Eliška Podzimková (1992) absolvovala Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku, obor Animovaná tvorba. V roce 2014 si splnila sen – žila a pracovala v New Yorku. K jejím zahraničním pracovním úspěchům patří ilustrace na titulní straně newyorského magazínu Metro, práce pro světoznámého šéfkuchaře Jamieho Olivera či americký Vogue. Po dvou letech se vrátila do České republiky, kde se zapojila do zajímavých projektů, např. pro portál iDnes vytvořila rubriku Dokreslené Česko, podílela se na koncertním turné Tomáše Kluse, věnuje se i reklamní tvorbě, spolupracvoala se značkami HappySocks, Volkswagen, nebo s americkým brandem BLNK. Eliščiným nejnovějším projektem je kniha Malý princ, stejnojmenná interaktivní výstava a Plešouni, animovaný seriál nahlížející na onkologickou léčbu dětskýma očima.

MNOHO DALŠÍCH KRÁSNÝCH, STYLOVÝCH, DÁMSKÝCH TRIČEK NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>