Loading color scheme

Se značkou Wittchen stylová od hlavy až k patě

WittchenczWittchenczDMSK-BUNDA-Z-EKOLOGICKe-KE-2579-K Značka Wittchen – to nejsou jenom trendy kabelky nebo rukavice. Do trendy doplňků se můžete odít téměř od hlavy až k patě. Čepice, šály, šátky, pásky, bundy, deštníky, boty a kabelky snad pro každou příležitost... Vyberte si podle svého gusta a podle okolností, pro které svůj šatník obohacujete. Wittchen je značka známá nejenom pro elegantní a moderní vzhled svých doplňků, ale hlavně pro kvalitu zpracování výrobků. Dopřejte si radost, která vás bude těšit opravdu dlouho!

Dámský hedvábný šátek
Tento elegantní, lesklý šátek je skvělým každodenním doplňkem. Šátek je ručně vyroben a má jemně lemovaný okraj. Produkt dostal certifikát kvality King Silk.

Lehká dámská bunda
Stylová dámská bundička je vyrobena z příjemné ekologické kůže. Střih je vykrojený v pase a má mírně zkrácenou zádovou část. Kulatý výstřih bez límce krásně odhaluje krk. K dostání je v béžové a černé barvě.

Dámský opasek
Jemný dámský doplněk dodá vašim oblíbeným outfitům elegantní vzhled. Zlatá spona má poutavý detail. Doplňují ji dvě kovová poutka ve zlaté barvě.

Zelená dámská ledvinka
Funkční kožená ledvinka je univerzálním doplňkem. Hodí se každé aktivně založené ženě, která má ráda moderní styl. Model je k dispozici ve dvou výrazných barvách: červené a zelené.

Praktická dámská kabelka
Tato malá kabelka je vyrobena z ekologické kůže. Na přední i zadní straně je kombinovaná s hladkou kůži co zdůrazňuje její jedinečný charakter. Díky prostornému vnitřku je velmi praktická.

Velká dámská kabelka
Tato klasická dámská kabelka doplní každý stylový dámský šatník. Uvnitř má malé kapsy a dvě přehrádky, do kterých vejdou kromě nezbytností také dokumenty o velikosti A4. Jednoduchý a nadčasový střih této kabelky se hodí ke každodennímu oblečení. Kabelka je ušita z nejkvalitnější přírodní kůže.

Semišové dámské boty
Elegantní dámské mokasíny ze světlého semiše jsou skvělým doplňkem pro teplejší dny. Skvěle padnou na cestě do kanceláře nebo do obchodu. Díky technologii TAL použité v podešvi boty jsou pružné a pohodlné. Pohodlí zajišťuje také elastická vložka a kožená stélka, která umožňuje noze volně dýchat.

 (mnoho krásných šátků naleznete i v našem módním vyhledávači) | (spousty stylových dámských bund nadete i v našem módním vyhledávači)