Loading color scheme

Česká značka Pura Vida představuje první kousky z nové kolekce JARO/LÉTO 2021. Zažeňte chmury pohybem v zářivých legínách a topech!

legny-ZAMILOVANe-KRAASY Co ženy potřebují, aby se cítily dobře, stávající covidové krizi navzdory? V Pura Vidě mají jasno: Pohyb, motivaci, dobrou náladu a sebelásku. Přesně na míru těmto aktuálním potřebám ušili novou kolekci JARO/LÉTO 2021 plnou zářivých barev, radostných motivů a inspirativních nápadů. Její součástí jsou i dílčí minikolekce, například QUINTANA ROO (tričko, legíny, cyklodres) nebo REVOLUCIÓN (tričko, legíny, sportovní top).

„Po pěti letech se s novou kolekcí vracíme zpět na začátek Pura Vidy – hledáme způsoby, jak se motivovat k pohybu, na antuce, jogamatce i v životě. Po roce v pandemii totiž hledáme motivaci úplně všichni,“ říká designérka a zakladatelka Pura Vidy Petruccya (Petra Bartoňková) a dodává: „Je to jedna z nejbarevnějších kolekcí, kterou jsem pro Pura Vidu vytvořila. Stýská se mi po svobodě, ať už svobodě cestovat, setkávat se s přáteli, budovat své podnikání nebo si jen dojít na hodinu jógy. Barvy mi dodávají motivaci tohle období přečkat."

První drop kolekce Pura Vida JARO/LÉTO 2021 obsahuje neodolatelné novinky: Legíny QUINTANA ROO vás svými barvami nabijí energií, kterou tolik potřebujeme. A stejně tak tričko QUINTANA ROO. Petruccya se při jejich navrhování inspirovala nádherným místem, mexickým státem Quintana Roo. ZAMILOVANÉ KRAŤASY v sobě spojují to nejlepší z legín a kraťasů, takže dohromady jsou tím nejhezčím obalem na zadek v celém vesmíru! Ve sportovních legínách ZÁVODNICE to běhá samo, můžete se na ně spolehnout i ve dnech, kdy se vám do pohybu zrovna moc nechce, za každého počasí i nálady vám pomůžou se překonat. K mání jsou i v těhotenské verzi! Funkční legíny a tričko REVOLUCIÓN jsou stvořeny pro revolucionářky i princezny, bohyně i amazonky. Konečně můžete dát svůj vesmír do pohybu a pořádně do toho šlápnout. Legíny FLOWER IN BLOOM jsou ušity z prvního jarního sluníčka, prvních květů na stromech a prvních rán, kdy nás konečně budí místo budíku zpěv ptáků. Nalaďte se na jarní vibe, obalte se květinami a začněte se hýbat. Nádech. Výdech. Být tady a teď je někdy ta nejtěžší věc ve vesmíru a sportovní top DÝCHEJ vám to ve správnou chvíli připomene. Tepláky MEDÚSA můžete bez obav vzít z domu třeba na jógu nebo na pilates, do fitka, kavárny nebo na parket. V společnosti je ozdobí odnímatelná ozdoba z dílny brněnské návrhářka Fridy.

A k tomu kousky, které už jsou v nabídce Pura Vidy, ale teď přicházejí v nových barvách: Tunika s dlouhým rukávem v nestárnoucí černé + červené, tričko s dlouhým rukávem NÍTĚNKA v slušivé bordó, kabát softshell v červené, šaty VIVA LA VIDA a tepláky KARMA v něžné růžové.

MNOHO STYLOVÝCH A POHODLNÝCH DÁMSKÝCH LEGÍN NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>