Loading color scheme

Nepřehlédnutelné cyklodresy z nové kolekce Pura Vida JARO/LÉTO 2021: Užijte si parádní jízdu v terénu i na silnici!

506A2012 Znáte to, jsou dny, kdy všechny ověřené recepty selhávají a vy se marně snažíte vyladit do optimističtější nálady. V PuraVidě vědí, co s tím. Natáhněte si některý z cyklodresů z nové kolekce JARO/LÉTO 2021, šlápněte do pedálů a vyrazte do přírody. Ať už si dáte 5 nebo 50 kilometrů, bude vám to slušet. V pestrých barvách a atraktivních vzorech se budete líbit nejen sama sobě, ale zaručeně vás nepřehlédne ani žádný další účastník silničního provozu.

„Jelikož samy často jezdíme na kole, potřebovaly jsme cykloobleček, který půjde vrstvit. Často vyjíždíme do práce brzy ráno, když je ještě chladno, ale na pojížďky po městě už dlouhý rukáv a nohavice nepotřebujeme. Proto jsou naše nové cyklosety navržené tak, aby šly vrstvit a mohly jsme být na kole od rána do večera. A když jednu vrstvu svlečete, dáte si tričko pohodlně do zadní kapsy svého dresu a jedete dál,“ říká designérka a zakladatelka české oděvní značky Pura Vidy Petruccya (Petra Bartoňková).

Aktuální drop kolekce Pura Vida JARO/LÉTO 2021 obsahuje 3 cyklosady vycházející z oblíbených designů REVOLUCION, QUANTANA ROO a ANTIDEPKY. Nové funkční cyklodresy a cyklokalhoty tak můžete libovolně kombinovat s kousky, které už jsou v nabídce, třeba s tričkem s dlouhým rukávem, legínami nebo sportovní podprsenkou. Ušity jsou z kvalitního rychleschnoucího a ultratenkého materiálu, který nezradí ani při těch nejdelších výletech. Jak je v PuraVidě zvykem, dresy jsou promyšleny do každého detailu – zip vedený po celé délce trika maximálně usnadňuje oblékání, dvě kapsy na zadním dílu, z nichž jedna je na zip, udrží v bezpečí vše, co je potřeba. Díky úpletu z mikrovláken nikde nic neškrtí ani neškrábe. Všechny produkty jsou navrženy a ručně nakresleny Petruccyou a šijí je výhradně české švadleny.