Loading color scheme

Děti nejsou překážka. Díky nosícím mikinám od Mama by Segra si užijete výlety s miminky za každého počasí

MamabySegraNepromokavanosicibunda4300Kc Chcete prožít léto plné procházek a výletů i s čerstvě narozeným miminkem? Jste zvyklí své děti nosit, ale nedopnete přes nosítko větrovku, a tak si hory letos raději odpustíte? Rádi byste se s dětmi vydali i mimo trasy pro kočárky? Podobná dilemata řeší mnoho rodičů a řešily je i zakladatelky značky Mama by Segra. Proto začaly vyrábět nosící mikiny a lehké bundy, které jsou ideální na letní výlety s malými dětmi.

„Naše nosící bundy a mikiny se hodí pro aktivní rodiče, kteří jsou zvyklí své děti nosit, ať už v šátku, nosítku či manduce. Můžete si vybrat, zda budete dítě nosit vpředu či vzadu. A díky odnímatelným vsadkám vám poslouží, i když děti odrostou,” představuje přednosti oblečení značky Mama by Segra, které bylo navrženo i ušito v České republice, jedna ze zakladatelek, Dáša Mertová.

Variabilní nosící mikiny pro nošení vpředu i vzadu
Jednoduchá nosící mikina má elegantní střih a prodlouženou délku, díky které budete mít záda vždycky v teple. Je jen na vás, zda ponesete miminko na hrudi či na zádech, vsadku, která jej zakryje, můžete připnout každý den jinam. Mikina má vpředu dvě praktické kapsy, které využije každá máma. Vsadka na miminko je opatřena kromě červené nepromokavé kapucky také třemi stahovadly, která můžete jednoduše utáhnout či povolit a přizpůsobit tak aktuálnímu počasí. A díky snadné úpravě velikosti roste spolu s vaším miminkem.

Mikinu seženete ve dvou barevných variantách, tyrkysové a černo-červené.