Loading color scheme

Dámský letní tip: Česká značka Pura Vida vás oblékne na kolo, brusle i běh

Pura-VidaLifestyleVI Ukažte světu, že i při sportu může žena vypadat sexy a hravě! Dlouhé letní dny nabízejí bezpočet příležitostí k pohybu ve funkčních šortkách, sukýnkách, cyklodresech, tričkách, topech a dalších zářivých kouscích z aktuální kolekce české značky Pura Vida.

Pro všechny holky, které chvíli nevydrží stát na místě, v Pura Vidě ušili kolovou sukni BRUSLE. Krásně se vlní nejen na bruslích, ale také při tenise, běhu nebo na procházce. Sukně je ušitá z lehkého, jemného a rychleschnoucího materiálu, takže se v ní budete cítit skvěle při tréninku i po něm. Má všité šortky a pořádně vysoký pas, aby nikde nic nelezlo a nedřelo. Nechybí dvě kapsy na nezbytné drobnosti.

Hledáte krátké legíny na cvičení, běh, na výlet beach volebal anebo pod letní šaty, které mají pohodlný vysoký pas, nikde neškrtí a zabrání opruzeninám na stehnech? Fitness šortky Pura Vida jsou trefou do černého. Nebo spíš trefou do barevného, protože jsou ty nejbarevnější na trhu! Dvorní designérka a zakladatelka Pura Vidy Petra Bartoňková aka Petruccya je navrhla hned v několika zářivých, originálních designech WOMAN, KAKTUS, LEBKOUNI, RELAX, BEAUTY, ABSTRACT, BULLDOG, FÉNIXICE... A pokud se přeci jen nechcete vzdát tradic, jsou k dispozici i klasické černé šortky.

Bikerky mají na výběr nepřehlédnutelné cyklodresy a cyklokalhoty REVOLUCIÓN, QUANTANA ROO, FUTURE IS BRIGHT, HLAVNĚ SE NEPOSRAT a ANTIDEPKY. Ušity jsou z kvalitního rychleschnoucího a ultratenkého materiálu, který nezradí ani při těch nejdelších výletech. Jak je v PuraVidě zvykem, dresy jsou promyšleny do každého detailu – zip vedený po celé délce trika maximálně usnadňuje oblékání, dvě kapsy na zadním dílu, z nichž jedna je na zip, udrží v bezpečí vše, co je potřeba. Díky úpletu z mikrovláken nikde nic neškrtí ani neškrábe.