Loading color scheme

Vyhněte se trapasům: Pár dobrých důvodů, proč nosit bezešvé prádlo

AstratexInvisibledamske-body849-Kcimage Stejně pečlivě, jako si ráno vybíráte outfit, který si obléknete, byste měla přemýšlet i nad spodním prádlem. Špatně zvolené kalhotky totiž mohou celkový vzhled nepěkně zkazit a naopak pokud si vyberete správně, dodá vám prádlo sebedůvěru, abyste se po celý den cítila dobře a nemusela myslet na detaily.

Nechceme, aby nám prádlo někde vylézalo (pokud to tedy není zamýšlený záměr), ale ještě horší může být, když se jen pod oblečením rýsují jeho švy nebo se prádlo zařezává.

Dole bez?
Někdo to řeší tak, že si pod úzké šaty nevezme spodní prádlo vůbec. Jenže chození bez kalhotek bohužel může mít zdravotní následky. Ženské tělo je totiž velmi citlivé na jakékoli nečistoty a infekce. Mnohem rozumnější tedy je opatřit si neviditelné prádlo.

Ne vždy to však mohou být krajková tanga, protože i ta obvykle mívají švy, a tak se hodí například pod džíny, ale pod pouzdrové šaty už ideální být nemusí.

Bezešvé s nohavičkou
„Vůbec nejpohodlnějším řešením jsou kalhotky beze švů. Obzvlášť ty s nohavičkou jsou velmi komfortní a ztratí se pod každým oblečením od elastických šatů přes úzké kalhoty až po legíny. Bezešvé kalhotky oceníte nejen, když chcete udělat dojem a být za dámu, ale právě i při sportu. Nikde totiž netlačí, nezařezávají se. Na těle je prakticky necítíte,“ radí Lucie Vaňková z Astratex.cz.

Brazilky Triumph Soft Touch

Jak je to možné? „Bezešvé kalhotky obvykle bývají střiženy speciálním laserem, a tak se jejich tkanina netřepí, přestože není zakončena žádným švem, který by pak někde prosvítal. Lemy, které přiléhají na tělo, tedy zůstávají naprosto diskrétní i pod nejupnutějším outfitem,“ dodává Vaňková ze společnosti Astratex.

Pokud si navíc dobře vyberete, získáte prádlo z kvalitního elastického materiálu, které perfektně drží, je praktické a pohodlné, a díky dobrému střihu také dobře vypadá. Dost možná se pak stane, že už nebudete chtít nosit žádné jiné prádlo bez ohledu na to, do čeho se právě dnes oblékáte.

Správná volba barev
Aby bylo dílo dokonalé, je však také třeba myslet na správný výběr barvy. Častým mýtem totiž je, že pod bílé oblečení patří bílé prádlo. Jenže bílá vytváří kontrast s vaší kůží, a proto bude patrné, jaké kalhotky či podprsenku jste si dnes oblékla.

Podobně však může fungovat i černá barva, zvlášť pod světlým kouskem oblečení. Pokud tedy nosíte rádi transparentní barvy a materiály, ujistěte se, že máte dostatečné množství prádla v tělové barvě, které jediné se stává opravdu neviditelným.

KRÁSNÉ KOUSKY DÁMSKÉHO SPODNÍHO PRÁDLA NALEZNETE TAKÉ V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>