Loading color scheme

Krásné stahovací prádlo existuje: Proč si ho pořídit právě teď?

Astratex---image-foto Každá maličkost, která nás v aktuálních měsících potěší nebo nám jakkoli zlepší život, se počítá. Pojďme se tedy místo nahodilých on-line nákupů zaměřit na opravdu praktické věci, které využijete při mnoha různých událostech. Řeč je o chytrém stahovacím prádle.

Samozřejmě že můžeme dobu home office a omezených společenských akcí využít k hubnutí a cvičení, jenže se zavřenými posilovnami, bazény i lyžařskými středisky to není úplně jednoduché. Navíc ta poslední dvě nebo tři kila se shazují velmi těžko i při každodenním tréninku. A právě tyto drobné nedostatky skvěle skryje správné stahovací prádlo.

I stahovací prádlo může být sexy

„Stahovací prádlo si u nás pořizují ženy nejen kvůli večírkům, ale velmi často se na nás obrací budoucí nevěsty, ale i čerstvé maminky pro stáhnutí bříška. Tento typ prádla je však dnes už tak hezký, pohodlný a designově propracovaný, že je velmi snadné si na něj zvyknout a s chutí ho nosit klidně i pod džíny,“ popisuje Zdeňka Sahulová, brafitterka z e-shopu se spodním prádlem Astratex.cz.

Existuje skutečně mnoho druhů prádla, do něhož byste možná vůbec neřekli, že má stahovací funkci. Například stahovací kalhotky Giulia se zvýšeným pasem vyhladí bříško a krásně vymodelují zadeček. Přitom jsou vyrobeny z hladkého materiálu, který je na zadečku transparentní, což je velmi sexy.

Pokud by vás netrápilo jen spodní bříško, můžete zvolit kalhotky Reyna, jejichž vrchní lem končí až těsně pod ňadry. Výhodou je, že jsou k dostání v černé i tělové barvě, a tak jimi můžete vyladit postavu a zaoblit křivky třeba i pod světlými šaty, což se právě v případě těch svatebních velmi hodí. Opravdu krásně vypadá stahovací body Livia, které můžete nosit klidně i pod otevřené sako místo topu. I to je k dostání ve více barevných variantách - černé, tělové a bílé.

Stahovací pás i šaty

Skvělým pomocníkem je také stahovací pás Maidenform, který vám zajistí ploché bříško a štíhlejší boky, ale přitom si můžete vzít své oblíbené kalhotky i podprsenku. Vnitřní strana pásu je ušitá ze speciální tkaniny Cool Comfort, která zajistí maximální možné pohodlí. Zapíná se vepředu na drobné korzetové háčky.

Jestliže vás spíše než větší bříško trápí povolený zadek nebo stehna, oceníte kalhotky Air Sculpt s delšími nohavičkami, které navíc i zabrání nepříjemnému tření stehen. I ty přitom mají zvýšený pas a jsou vyrobené z prodyšného průhledného materiálu, pas a okraje nohaviček jsou potom ze speciálního sametu, který perfektně drží na těle.

„Velmi oblíbené jsou také kompletní stahovací šaty, které vyřeší hned několik problematických partií najednou a krásně vytvarují postavu. Zároveň totiž uhladí kůži, ale třeba i švy spodního prádla, které pak pod upnutými šaty neprosvítá,“ přidává svůj tipy Sahulová z Astratex.cz.

Stahovací šaty Estee jsou vykrojené tak, abyste si pod ně mohla vzít svoji oblíbenou podprsenku, případně takovou, která nevyčnívá z výstřihu. Krajka na spodním lemu je z vnitřní strany opatřená silikonovými proužky, které zabraňují vyhrnování šatů. Zcela hladké pak jsou stahovací šaty Cover Maidenford, které případně vyhladí i švy nebo texturu prádla pod nimi.