Loading color scheme

PLOVE oslaví léto limitovanou kolekcí plavek posázených krystaly Preciosa

PLOVExPRECIOSAyellowcorset Radost z pohybu, jeho dynamika, ale i luxusní chvilky u bazénu. V takových liniích se nese exkluzivní mini kolekce plavek PLOVE X Preciosa. Ta vykrystalizovala z předchozí spolupráce těchto ryze českých značek na kampani Unstoppable. Kromě ní připravila designérka a zakladatelka PLOVE Pavlína Miklasová pro léto 2021 další plavkové novinky rozšiřující její stálé portfolio.

Rafinované plavky v celku z aktuální kolekce značky Calzedonia

{phocagallery view=category|categoryid=1146|imageid=3387|float=left}V letošní kolekci plavek italské značky Calzedonia najdou zákaznice mimo klasických dvoudílných a jednodílných střihů také několik rafinovaných modelů, ve kterých v létě zazáří. Calzedonia má obchody ve vybraných nákupních centrech v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Zlíně a Pardubicích.

Calzedonia představila v Rimini novou kolekci plavek na velkolepé show

{phocagallery view=category|categoryid=1102|imageid=3226|float=left}Italská módní značka Calzedonia představila kolekci plavek a plážového oblečení pro letošní letní sezónu. Velkolepá prezentace nové kolekce pro vybrané osobnosti a média z celého světa se konala 16. dubna v přímořském letovisku v Rimini, které je přímo ztělesněním italské letní dovolené a bylo pečlivě vybráno z ostatních lokací jako ideální dějiště letošní Calzedonia show. Hlavními hvězdami večera byly zpěvačka Kesha a herečka Sarah Jessica Parker. Dalšími významnými hosty byli například Tali Lennox, Leigh Lezark, Ireland Baldwin, Poppy Delavigne nebo Tyson Backford.

Kolekce plavek a plážové módy od značky Lindex pro sezónu jaro/léto 2013

{phocagallery view=category|categoryid=1078|imageid=3175|float=left}Léto se brzy přihlásí o slovo, a tak přichází ten správný čas rozšířit šatník o plavky a plážové doplňky, se kterými se stanete hvězdou prázdninového resortu. Pestré barvy a exotické vzory prozrazují, že se část plavkové kolekce inspirovala temperamentní Havanou. "Ducha Kuby" skvěle podtrhují tmavé tóny olivové, oranžové, odstíny hnědé a zelené, ale také lesklé flirty.

Kolekce tvarovacích plavek Calzedonia 2013

{phocagallery view=category|categoryid=1075|imageid=3166|float=left}Součástí nové kolekce plavek italské značky Calzedonia je i tvarující a stahující kolekce Shaping, která zahrnuje čtyři modely plavek vcelku. Díky speciálním tvarovacím materiálům, zvoleným střihům, detailům a barvám dělají harmonickou siluetu, aniž by svíraly tělo a tlačily a jistě je ocení žena každého věku a typu postavy. Plavky nabízí kromě efektivního střihu také zajímavé detaily a barvy, které podpoří výsledný efekt.

Pánské plavky Calzedonia 2013

{phocagallery view=category|categoryid=1066|imageid=3139|float=left}Letošní sezónu přichází italská značka Calzedonia tradičně také s pánskou kolekcí plavek. Plavky jsou inspirovány sportovní módou, aktuálními trendy a na výběr je z mnoha oblíbených střihů, barev a potisků. Materiály jsou příjemné a praktické.

Calzedonia plavky 2013

{phocagallery view=category|categoryid=1060|imageid=3114|float=left}Letošní kolekce plavek italské značky Calzedonia je skutečně pestrá. Z široké nabídky barev a střihů si vybere každá zákaznice perfektní plavky, které jí dokonale padnou a podtrhnou její osobitost. Calzedonia má obchody ve vybraných nákupních centrech v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Zlíně a Pardubicích.

Pánské plavky Calzedonia

{phocagallery view=category|categoryid=685|imageid=1915|float=left}Italská značka Calzedonia nabízí ucelenou kolekci pánských plavek pro letošní léto. Kolekce Calzedonia Mare Uomo dává mužům na výběr z řady barevných variací včetně hitu letošního léta – syté zelené, oranžové a modré. A samozřejmě také ze střihů a designu plavek: slipy, boxerky a kraťasy v surfařském stylu jsou jednobarevné, s proužky, kontrastujícími detaily a s nádechem stylu vintage... Vybere si každý!

Iva Frühlingová zrecyklovala svoje staré plavky

{phocagallery view=category|categoryid=661|imageid=1845|float=left}Modelka, zpěvačka a také nově bloggerka Iva Frühlingová se zúčastnila akce značky Calzedonia "Vyměňte staré plavky za nové", která trvá do 21. června. Kdokoli přinese staré použité a nenošené plavky jakékoli značky do prodejny Calzedonia, dostane slevu na nové plavky. Navíc podpoří dobrou věc. Plavky se po skončení akce svezou do Itálie, kde budou recyklovány a dále využívány. Jak Iva sama přiznává: "Musela jsem do obchodu zajít, protože jsem zjistila, že mám už dva roky staré plavky. Totální trapas! Po nákupech v Calzedonii jsem ovšem celá nová a vybavená na léto." Odložit své staré plavky přišla do obchodu také půvabná portugalská modelka Sara Sampaio. Ta je tváří právě k letní kampani Calzedonia - krásné a svůdné fotky jsou součástí katalogu i reklamní kampaně.

Nová kolekce plavek Calzedonia prezentuje ženské křivky

{phocagallery view=category|categoryid=652|imageid=1823|float=left}Revoluce v módě klepe na dveře a pozornost se konečně obrací k ženám běžných, plných a nemodelkovských tvarů. Také proto je hvězdou letošní kolekce italské značky Calzedonia kromě portugalské modelky Sary Sampaio i Robyn Lawley, úspěšná australská modelka s plnými ženskými křivkami.

DO PLAVEK S LINDEXEM

{phocagallery view=category|categoryid=631|imageid=1790|float=left}Léto možná tento rok se svým příchodem váhá, ale o to více času máme připravit se na nadcházející horké a slunečné dny. Proč tedy nezvolit ten nejjednodušší způsob? Obohaťte svůj letní šatník o trendy plavky, ve kterých se budete cítit neodolatelně a zároveň pohodlně. Pokud míváte dojem, že chtít vše najednou je téměř nemožné, pak letos vsaďte na značku Lindex. Díky čtyřem originálním a jedinečným kolekcím plavek vám totiž nabídne opravdu širokou paletu, ve které si jistě i vy najdete svého favorita.

Nechte zrecyklovat svoje staré plavky a získejte slevu v Calzedonii!

{phocagallery view=category|categoryid=545|imageid=1565|float=left}Letní sezona se blíží a pokud plánujete strávit dovolenou u moře a potřebujete oživit svůj šatník, využijte akci, kterou nabízí od dubna do konce června italská značka Calzedonia. Pokud do obchodů značky po celé ČR přinesete jakékoli staré a již nepoužívané plavky, získáte slevu na trendy plavky z nové kolekce 2012 a navíc ještě podpoříte dobrou věc! Použité staré plavky budou sesbírány mezinárodní společnosti I:COLLECT AG, která je bude recyklovat a dále používat.

Pool Party

Pool Party Neustále toužíme po létě a slunci. Toužíme po dnech, kdy sedíme na okraji bazénu nebo na pláži. Letošní móda plavek poukazuje na pestrobarevnou džungli, na inspiraci silnými barvami, jako jsou zelená, fialová, oranžová a červená. Jemnější odstíny jako šedobílá, pískově béžová, hnědá a světle modrá byly předmětem inspirace písečnými plážemi a mořskými vlnami. V další barevné skupině, kde dominují barvy jako růžová a mátově zelená, lze vycítit 50. léta jak ve volbě barvy, tak ve vzorech plavek.

SWIMWEAR COLLECTION 2010

Litex - swimwear collection 2010. Nová značková kolekce plavek LITEX pamatuje nejen na trendové aspekty a současnou retro inspiraci, tentokrát především v 80. letech minulého století, ale také na střihy, které napomáhají tvarování siluety (popřípadě skrytí drobných nedostatků). Jako vždy zahrnuje novinková kolekce kromě bohaté a vyhledávané dámské řady také modely pro nastávající maminky, děti i muže.

Nepostradatelnou částí kolekce pro ženy různých postav i věkových kategorií jsou velmi žádané dvoudílné plavky se zajímavými střihovými detaily: trendové bikiny s trojúhelníčkovým tvarem podprsenky, s vázáním horního dílu za krk, nebo atraktivní push-up košíčky. Neodolatelně působí nové modely jednodílných plavek i univerzální tankiny (vrchní díl slouží i jako top). V sortimentu si najdou dobře padnoucí plavky i ženy s větším poprsím – nabídka plážového oblečení pro ně se výrazně rozšířila. Prakticky, funkčně (rychleschnoucí materiály) a samozřejmě i trendově působí sportovní plavecké plavky.

Letošní první namočení

Logo Lindex Brzy bude na čase alespoň plánovat letošní premiéru v koupání. Nové plavky jsou vždy dobrým startem do sezóny, a to i pro většinu bázlivých "neodvážlivců". Jarní kolekce plavek je plná sytých barev a velmi bohatá pokud jde o modely a vzory.

Móda plavek v Lindexu byla inspirována
  • Riviérou z 20., 50. a 60. let v námořní elegantní kolekci s retro-pocitem, který zavede myšlenky také na Ester Williams a Hamptons.
  • Jižní Amerikou v etnickém vzoru a volbou barvy, kde dominují černá, zelená, hnědá a červená.
  • Hawai v exotických vzorech a v sytých barvách

Plavky LITEX 2009

Logo Litex Na světě je nová kolekce plavek LITEX pro rok 2009, jejíž tváří se stala Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. Česká společnost LITEX však nemyslí pouze na štíhlé slečny, ale na ženy všech typů postav, muže, děti a nabídka zahrnuje i těhotenské plavky a plážové doplňky. Škála barev, vzorů a především střihů je opravdu bohatá.
Více naleznete na Litex webové prezentaci.