Loading color scheme

DO PLAVEK S LINDEXEM

{phocagallery view=category|categoryid=631|imageid=1790|float=left}Léto možná tento rok se svým příchodem váhá, ale o to více času máme připravit se na nadcházející horké a slunečné dny. Proč tedy nezvolit ten nejjednodušší způsob? Obohaťte svůj letní šatník o trendy plavky, ve kterých se budete cítit neodolatelně a zároveň pohodlně. Pokud míváte dojem, že chtít vše najednou je téměř nemožné, pak letos vsaďte na značku Lindex. Díky čtyřem originálním a jedinečným kolekcím plavek vám totiž nabídne opravdu širokou paletu, ve které si jistě i vy najdete svého favorita.

Každá z kolekcí se nese ve zcela jiném duchu, a tak si na své přijdou nejen milovnice extravagance a nejnovějších trendů, ale také ženy, které preferují třeba nadčasovou klasiku. Vybírat můžete z pestrobarevných květinových a damaškových vzorů i jednobarevných modelů. Pokud jste si oblíbila kostičky nebo pestré proužky, také neodejdete s prázdnou. Ty ženy, které preferují glamour look, ocení atraktivní lesklé materiály, metalické efekty a množství originálních detailů, které plavkám dodávají pel luxusu. Protože se letošní plavková sezóna neobejde bez příměsi retra, objevíte mezi modely i ty s nádechem šedesátých a sedmdesátých let. Plavky vám dokonale padnou díky různým typům podprsenek, ze kterých můžete vybírat – zavazovací, zapínací, s košíčky i bez nich. Pokud se chcete cítit opravdu neodolatelně, zvolte podprsenku s výrazným push-up efektem. Pro nositelky plus size velikostí návrháři značky Lindex připravili speciální řadu plavek ve střizích, které jsou nejen trendy, ale také lichotí plnějším tvarům.

Lindex letos nabízí neobvykle širokou škálu nejrůznějších typů plavkové módy. Každá kolekce je domyšlena do posledního detailu a díky tomu se plavky vyznačují velkou variabilitou. Popusťte proto uzdu Vaší fantazii! Různé díly mezi sebou můžete kombinovat a vytvářet tak zcela originální a jedinečné kombinace. Proč nestrávit každý den dovolené v jiném modelu? Váš plážový look pak přivedete k dokonalosti prostřednictvím doplňkové módy jako tuniky, plážové sukýnky, tašky, nebo slaměné klobouky. Glamour efektu snadno dosáhnete třpytivými šperky nebo imitacemi exotických květin, které si na plavky jednoduše připevníte. Díky plavkovým kolekcím značky Lindex budete léto milovat zase o něco více, ať už jej strávíte na exotické dovolené nebo u bazénu.

{phocagallery view=category|categoryid=631|limitstart=0|limitcount=0}