Loading color scheme

Nové nesmrtelné batohy JanSport: Elegantní a hravé nejen pro studenty

batohJansportCrossTown-2 Americká značka JanSport, která se specializuje na odolné a nadčasové batohy, představuje novou kolekci. Designové kousky z nové řady batohů ocení nejen studenti a školáci, ale jsou vhodné i na běžné nošení, do práce nebo na cestování. Velkou předností těchto stylových batohů je jejich odolnost, doživotní záruka a kvalitní zpracování. A v neposlední řadě moderní a nadčasový design. V dnešní době batoh není jen zavazadlo, ale také módní doplněk, který dotváří outfity pro každý den. A JanSport je toho důkazem.

Nákupní tip: Mybelka představuje praktickou krasavici Auru

MybelkaAurahnd Značka kabelek na míru Mybelka vytváří pro své zákaznice další varianty tvarů, tak aby co nejlépe vyhovovaly jejich potřebám. Nový model kabelky s názvem Aura je středně velký a velice praktický. Hodí se pro všechny, kdo u sebe každý den potřebují nosit něco více než jen drobnosti. Vejde se do ní notebook, objemnější kniha nebo i malý nákup. Zapíná se na zip a uvnitř ukrývá na každé straně kapsičku. Jednu z nich dokonce uzavíratelnou. Ta se skvěle hodí pro uschování peněženky nebo telefonu. Kabelka nemá poutka, není tedy možné přidávat na ni jiný pásek. To ale není vůbec vůbec na škodu, protože její minimalistická elegance v tomto provedení zazáří naplno. Auře nejvíce sluší některá z barevných variant krokodýlích kůží. Podle svých představ si ji zákaznice doladí v Mybelka konfigurátoru.

Tipy, kam se zásnubním prstenem po svatbě

shutterstock2166642517 Svatba je důležitým dnem, protože se navždy spojí dva lidé a zavážou se k plnění svatebního slibu. Aby byly fotografie ze svatby a vlastně i celý zážitek co nejlepší, je zvykem, že k oltáři nevěsty nekráčí se zásnubními prsteny na levém prsteníčku. Tento den je dovoleno nechat ho doma, ale rozhodně by si jej měly po obřadu nasadit zpátky.

Čas na sluneční brýle. Jak vybrat ty správné a ve kterých stylových kouscích letos zazáříte?

Fokus-optikROUND-METALRay-Ban5-199-K Zatímco při pobytu na sluníčku chráníme pokožku opalovacím krémem, vlasy pokrývkou hlavy, naše oči se neobejdou bez kvalitních slunečních brýlí. A protože zrak je jedním z nejdůležitějších smyslových orgánů, zaslouží si opravdu důkladnou péči. Jak si tedy vybrat brýle, které váš pohled ochrání a zároveň dokážou perfektně podtrhnout styl i osobnost? Vsaďte na kvalitu, oči vám poděkují…

Nová kolekce kabelek značky Mybelka je nadčasová a voní létem

MybelkaPaulahnd-1 Pro Mybelku, českou značku kabelek na míru, je přání zákaznic na prvním místě. Splněné kabelkové sny jsou samotnou esencí tohoto brandu. Kdo po Mybelce zatouží, navrhne si ji podle svých představ, od výběru materiálu až po poslední komponent. Volba tvarů, materiálů a dalších prvků je sice omezená, ale nabízí obrovské množství kombinací. Do výběru navíc pravidelně přibývají novinky a vysněná kabelka se dá ulovit i mezi časově omezenými nabídkami limitovaných kolekcí. S módní sezónou SS 2022 se řady Mybelky rozšiřují o tři nové tvary - Auru, Paulu a Olivii, a také o dva nové designy kůží - růžového krokodýla a hladkou nude kůži. Jak je pro Mybelku typické, svou nadčasovou kolekci vonící létem vytvořila na základě přání svých zákaznic. Všechny novinky se stanou součástí stálé nabídky.

Rozdíly mezi briliantem a zirkonem: Má smysl investovat do pravého kamene?

shutterstock1521102830 Chystáte se své vyvolené koupit zásnubní prsten? Pokud vaše první kroky míří do klenotnictví, možná vás trochu nepříjemně zaskočí cena. Ano, pravé brilianty rozhodně nejsou levnou záležitostí. Možná se proto rozhodnete dát přednost zirkonu, který přeci na první pohled působí úplně stejně. Ale je to skutečně tak? Okouzlující zásnubní prsteny s briliantem nemají konkurenci a dříve nebo později to poznáte i vy.

Voděodolné šperky Mavolla z oblíbené chirurgické oceli

OrnamenticzMAVOLLA-nhrdelnk-Chunky-Pearl-gold-1490-K-nunice-Chunky-Pearl-gold-129e-K---image-2 Ženy a šperky k sobě zkrátka patří, protože každá z nás se ráda zdobí. Šperkařství má již mnohaletou tradici, stále však vznikají nové značky, které vytváří opravdové skvosty v souladu s moderními trendy, a zároveň důkladným zpracováním. Jestli právě přemýšlíte, čím doplnit vaši šperkovnici nebo udělat radost kamarádce k narozeninám, pak jsou klenoty Mavolla to správné rozhodnutí.

Vstupte do nového roku se stylovou parádou!

Wittchenczdmsk-kabelka-ke-5639-K---image-2 Nový rok, nová já? Ať už plánujete na rok 2022 jakékoliv změny, vstupte do nich stylově. Pořiďte si doplňky, které jsou trendy a podtrhnou váš moderní look. Známá značka kvalitních módních kousků Wittchen si připravila pro nadcházející sezónu kabelky, tašky a batohy, které dodají vašemu outfitu ten správný šmrnc.

Nákupní tip: Vyznejte lásku vzkazem na Mybelce

MybelkaLuna2390Kc Ženy milují kabelky a také milují osobní dárky. Dvojnásobnou radost jim přináší česká značka kabelek Mybelka. Nejen, že Mybelka umožňuje zvolit si tvar, barvu nebo materiál, ale přináší i malou vychytávku pro zamilované. Tou je vzkaz z lásky. A protože ty nejlepší věci v životě se nedají koupit, Mybelka nabízí vygravírování vzkazu pro drahou osobu od 1. ledna 2022 až do 14. února 2022 zdarma. Stačí do poznámky uvést heslo Valentýn a text, který si přejete na kabelku dát. Ručně šitá kožená kabelka je při správné péči láskou na celý život. A vaše láskyplné vzkazy, data vašich seznámení nebo jen prosté iniciály milovaných, udělají z vaší Mybelky ten nejlepší dárek. Dárek, který nikdy nezklame a stane se milou připomínkou vašich citů.

Darujte pod vánoční stromeček náhrdelník MOSUO Letter s písmenem a diamantem, potěšíte své milované, a ještě sklidíte úspěch

OrnamenticzMosuo-nhrdelnk-Letter-R-gold-2490-K-drkove-balen Ať se nám to líbí či nelíbí, Vánoce se blíží mílovými kroky. Je tak nejvyšší čas začít alespoň přemýšlet, čím obdarovat své milované. Dárkem, který potěší zejména většinu žen, je pak jednoznačně šperk. Ten, který hledají mezi balíčky pod stromečkem a většinou rozbalí až naposledy, aby nakonec vydechly úžasem.

Nákupní tip: Miss Mybelka se stává typ Luna v béžové barvě

Mybelkadrkovvoucher Pokud už přemýšlíte nad výběrem dárků k Vánocům pro své blízké, mohlo by vás zajímat, které typy kabelek od české značky Mybelka jsou nejprodávanější. Absolutním bestsellerem se stala Luna z kůže připomínající krokodýla, v béžové barvě. Miss Mybelka, a zároveň Miss sympatie, je ideálně velká kabelka v odstínu, který se skvěle kombinuje s dalšími barvami. Béžová Luna svou univerzálností naprosto okouzlila české publikum. Je proto skvělým tipem na dárek pro dámy bez rozdílu věku. Pokud váháte s výběrem, béžová Luna je jasná volba. Druhé místo v oblíbenosti mezi zákazníky značky Mybelka obsadila tmavě zelená semišová Alma. Ta je nesmírně ženská a poutá pozornost už na dálku. Díky své grácii je vhodná pro všechny ženy, jež chtějí zaujmout na první pohled. A na třetí místo zákaznice zvolily opět Mybelku typu Luna, ale tentokrát v naprosto klasickém provedení - černé kůži. Černá kabelka je úplný základ šatníku, a proto Mybelka v této barvě nikdy nebude krokem vedle.

TIAMI – kolekce PURE LINE

PL-579 Česká značka TIAMI je průkopníkem ve světě udržitelných šperků. Pracuje výhradně s laboratorními diamanty, které jsou v harmonii s přírodou. Její šperky nejsou pouze dokonalou ozdobou každé ženy, je to unikátní připomínka výjimečných životních okamžiků. Stěžejní kolekcí této šperkařské společnosti je kolekce PURE LINE, která jako první v České republice, nabídla pouze designy z lab-grown diamantů.

Nákupní tip: Sedmero důvodů proč si koupit koženou Mybelku

MybelkaJulia2290Alma2290Kc-1 Existuje mnoho dobrých důvodů, proč dává smysl pořídit si koženou kabelku. Ale existuje také mnoho dobrých důvodů proč si pořídit koženou kabelku Mybelku. Jako klasická kožená kabelka vydrží při správné péči dlouhé roky, je nadčasová, voní, tak jak dokáže vonět jenom kůže a jen tak nevyjde z módy. Mybelku si ale navrhujete sama, a proto k ní vždycky budete mít zvláštní vztah. Mybelka vás nechala stát se na chvíli designérkou, a to je úžasný pocit. Navíc si ji můžete personifikovat vyražením iniciál nebo osobním vzkazem či mottem. Jaké jsou tedy hlavní důvody pro nákup Mybelky?

TIAMI – Tenisový náramek BRILLIANT

foto-VendulaJirmannovaoznacit TIAMI je značka, která se především zaměřuje na udržitelnost v oblasti šperků, a proto výhradně pracuje s lab-grown diamanty. Tvoří nadčasový design, tak aby nepodléhaly jejich šperky módním trendům a mohly se nosit neustále. Tentokrát svou kolekci rozšířila o diamantové tenisové náramky BRILLIANT.

Kontaktní čočky: Jednodenní, čtrnáctidenní nebo měsíční?

Alensaczzdroj-Unsplash Ačkoliv dioptrické brýle dokáží skvěle pozvednout outfit a osobnost, kontaktní čočky přeci jen zajistí větší svobodu a pohodlí. Narozdíl od brýlí například nesklouzávají z nosu, nemlží se, když vejdete z chladu do teplé místnosti a snesou také dešťové kapky. Kontaktní čočky umožní ostré vidění v celém zorném poli a zjednoduší vám také sportování, řízení auta i další činnosti, kde potřebujete periferní vidění. Jaké jsou nejčastější typy kontaktních čoček, jejich benefity a co na ně řekne váš osobní rozpočet?