Loading color scheme

Oživte pochmurnou zimu barevnými doplňky Wittchen

Wittchenczdmsk-koen-kabelka-kolekce-Elegance-5099-K-II Zimě v našich končinách vládne černá, šedivá a bílá. Barvy jsou přisouzeny jiným sezónám. A tak je zimní období ještě temnější a pochmurnější. Rozzařte svůj zimní šatník doplňky značky Wittchen, které jsou stylové a pečlivě vyrobené z kvalitních materiálů.

Zářivá ledvinka, šátek či kabelka – díky širokému sortimentu značky Wittchen můžete svému outfitu dodat každý den explozi jiné barvy. Stačí jednoduše doladit kabát některou z výrazných barev a rázem působíte veseleji a živěji.

Růžová ledvinka
Ledvinka je skvělou alternativou k malé kabelce. Můžete ji nosit kolem pasu nebo jako klasickou kabelku, stačí prodloužit řemínek. Tato ledvinka je vyrobena z vysoce kvalitní přírodní kůže. Díky svému sportovnímu vzhledu bude ladit s neformálním oblečením.

Žlutá dámská kabelka
Tato malá dámská kabelka přes rameno má zaoblenou klopu s dvojitým stehem. Její tvar je módní a nadčasový. Nejkvalitnější přírodní kůže, ze které je kabelka vyrobena, bude vypadat krásně po mnoho let. 

Zdobený hedvábný šátek
Tento elegantní, lesklý šátek je ručně vyroben a stane se skvělým doplňkem vašeho každodenního stylu. Má certifikát King Silk. 

Červená dámská kabelka
Semišová, matná přední strana kabelky krásně kontrastuje s pruhovanou přírodní kůží po stranách. Díky kapsám a přihrádkám se můžete spolehnout na pořádek ve věcech.  

Pudrově růžová kabelka
Jednoduchá dámská kabelka má elegantní tvar a bude se hodit k mnoha outfitům. Vyrobená je z kvalitní přírodní kůže. 

Červený hedvábný šátek
Šátek se značkou nejvyšší kvality King Silk je ručně vyrobený. Je lesklý a zdobí jej jemný orientální vzor.

Modrá ledvinka
Tuto ledvinku můžete nosit běžným způsobem nebo jako moderní kabelku. Bude pěkně ladit ke všem jednobarevným outfitům.