Loading color scheme

Když designéři spolu-pracují

ALEXMONHART-ART16-FRAMEALEXANDRA-STEKLK-MONHART-KOCOUROVA Alexmonhart představuje nejnovější kolekci brýlí, která vznikla ve spolupráci s Lucií Koldovou a Jiřím Krejčiříkem. 

ALEXMONHART ART.16 FRAME
Troufalá vize

Odvážné obroučky pro silné osobnosti. Jejich jednoduchost a objem značí, že jsou předurčeny pro člověka s jasným cílem a vizí. Čisté tvary a ručně broušené hrany těchto elegantních a přesto výrazných brýlí podtrhují nezapomenutelný design s minimalistickým přístupem ve třech barevných provedeních.

ALEXMONHART X.01 LUCIE KOLDOVA
Sošná vize

Umělecký objekt určený ke každodennímu nošení, inspirován městem a architekturou, dodávající energii každému, kdo jej nosí. Zkosené úhly obrouček vytesané do tvaru šestiúhelníku dělí matné a lesklé povrchy, jejichž kontrast zjemňuje postupný gradient skel. Sošně tvarovaný acetát nabízí tři barvy, tři identity a tři různé pocity.

ALEXMONHART X.02 JIRI KREJCIRIK
Hravá vize

Avantgardní obroučky vás budou inspirovat k tomu, abyste přistupovali k světu jako samotný designér - hledali bohatou estetiku, radovali se z experimentů a kreativních řešení, a to vše s otevřenou myslí. Široká obruba s ostrými hranami je doplněna kulatými očnicemi a sošnými detaily, které se kombinují s magnetickými klipy v různých hravých barevných provedeních.