Loading color scheme

ZAMILUJTE SE NA VALENTÝNA DO ROMANTIKY Z DOMDECA!

Telovy-krem-Scottish-Fine-Soaps Pokud vaše srdce plane láskou, na blížící se svátek svatého Valentýna prostě nesmíte zapomenout! Přestože svou drahou polovičku můžete lichotkami zahrnovat každý den, 14. února se od vás bude jistě očekávat o trochu větší gesto. Pro všechny, kteří se každým rokem snaží vymyslet něco nového a originálního, přinášíme z Domdeca várku těch nejromantičtějších dárků, jež učarují každé zamilované duši.

Stále si myslíte, že vaší ženu nejvíce potěší čokoládová bonboniéra nebo náruč plná květin? Přestože se jedná o krásný a tradiční dárek, zkuste letos něco nového! Co třeba luxusní kosmetiku laděnou do romantických tónů? Naše oblíbené značky Panier des Sens, Scottish Fine Soaps, Jeanne en Provence či Le Petit Olivier dbají nejen na kvalitní složení svých pečujících produktů, ale i vytříbený vzhled, jenž řekne leccos za vás.

Darovali jste své partnerce kosmetiku k Vánocům a nechcete se opakovat? Pak vsaďte na svíčku, která zahalí její smysly oparem lásky! Opojná vůně rudých růží nebo pivoněk svíček Village Candle a DW Home vytvoří tu nejsmyslnější atmosféru, po níž při oslavách oba jistě zatoužíte. A jako doplněk můžete do vašeho hnízdečka lásky vybrat i jednu ze zamilovaných figurek Willow Tree.

V Domdecu jsme nezapomněli ani na muže, kteří by při valentýnském hýčkání neměli být opomíjeni! Potěště partnera kvalitní pánskou kosmetikou nebo designovou holící pomůckou, která zpestří každé jeho ráno. Od značek Hawkins&Brimble, Percy Nobleman či Scottish Fine Soaps se mu dostane té nejlepší péče!