Loading color scheme

Darujte originální Valentýnku!

Nramek-Swarovski-Fashion-Arena-Prague-Outlet-pvodn-cena-3190-K-outletov-cena-2233-K Plyšová zvířátka, čokoláda, červené růže. Už jste také přesyceni fádních kýčovitých dárků, ale přesto byste rádi svou drahou polovičku na Valentýna obdarovali? Buďte originální a vsaďte na dárek, který neuvadne, nebude plný kalorií ani neskončí zapomenutý na dně krabic s nepotřebnými věcmi. Ve Fashion Arena Prague Outlet naleznete stylové dárky pro něho i pro ni, které nepochybně udělají dojem a dají vyniknout osobnosti vaší lásky.

Pro ni

Čím jiným fascinovat ženu než krásným šperkem. Výběr však dobře zvažte, aby se dobrý úmysl neproměnil v malé faux pas. Klíčem k úspěchu je pečlivě zhodnotit vkus a styl obdarované ženy. Všímejte si, zda má spíše sklon k minimalistickým doplňkům nebo naopak ráda volí extravagantní kousky. Pokud chcete zachovat tradici a předat šperk, který beze slov vyjádří vaše city, zvolte motiv srdce. Prstýnek naleznete u značky Pandora. Prstýnek Pandora, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3590 Kč, outletová cena 1795 Kč. Náramek neotřelého tvaru v kombinaci zlata a broušených krystalů nadchne ženy se smyslem pro vytříbený design. Náramek Swarovski, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 3190 Kč, outletová cena 2233 Kč.

Troufněte si vaši partnerku opravdu překvapit poutavým módní doplňkem. Uvidíte, že se vaše volba setká s úspěch, už jen z důvodu odvahy vybrat něco nevšedního. Chcete-li dárek praktický, současně ale i stylový, vyberte zajímavé hodinky. Radost jistě udělají hodinky v pastelových barvách značky Guess. Hodinky Guess, obchod Marciano & Pinko, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 4690 Kč, outletová cena 2990 Kč.

Sázkou na jistotu je kvalitní parfém. Opět to chce jen trochu vaší pozornosti, všímejte si, jaký typ vůně vaše polovička preferuje a k jaké příležitosti ji využívá. Těžší, intenzivně kořeněné vůně volte spíše pro dámy středního věku. Pro slečny doporučujeme lehké osvěžující vůně. Ve Fashion Arena Prague Outlet naleznete pestrou škálu parfémů například ve FAnn Parfumerie, kde snadno otestujete, která je ta pravá. Pokud chcete nádhernou vůni předat i ve stylovém flakonku pořiďte parfém značky Kenzo. Parfém Kenzo, obchod FAnn parfumerie, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2244 Kč, outletová cena 1571 Kč.

Pro milovnici módních trendů zvolte produkt od populárního fashion guru Karla Lagerfelda. Kabelka Karl Lagerfeld, obchod Odd Molly & Karl Lagerfeld, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 10 399 Kč, outletová cena 5199 Kč. Jste opravdový odvážlivec a tušíte, že by partnerka ocenila zcela výstřední model ve svém šatníku? Extravagantní červené lodičky s aplikací barevných kamenů jsou letošním hitem, který si nepochybně získá její pozornost. Lodičky Deliberti, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 2990 Kč, outletová cena 2093 Kč.

Pro něho

Ani dámy by neměly zapomenout uctít svého partnera malou pozorností. Zapadá-li do jeho stylu i formální oblečení jako je košile s oblekem, máte vybráno. Módní manžety Hugo Boss skvěle doladí a povzbudí i obyčejný jednobarevný outfit. Manžety Hugo Boss, obchod Versace Jeans & Trussardi Jeans, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1390 Kč, outletová cena 695 Kč. Vyznat lásku můžete také skrze pronikavou vůni parfému Clinique. Parfém Clinique, obchod The Cosmetics Company Store, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1960 Kč, outletová cena 1372 Kč. Značkový deštník můžete předat jako symbol toho, že společně ve dvou zvládnete i dny, kdy se na vás slunce neusmívá. Jako bonus bude takový dárek praktickým a kvalitním pomocníkem. Deštník Samsonite, Fashion Arena Prague Outlet, původní cena 1149 Kč, outletová cena 804 Kč.