Loading color scheme

Značka Rare Champagne uvádí na trh dvě unikátní ročníková champagne Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006

rare-2006 Výjimečná šampaňská vína značky Rare Champagne asociují klenoty a korunovaci. Tiára, která je symbolem „vítězné révy“, zdobí lahve vín Rare Champagne jako kouzelný talisman. Tento klenot mezi šampaňskými, jak jsou vína Rare Champagne přezdívána tiskem, se nyní vydává na další cestu.

rare-rose-2008 „Úžasný příběh šampaňských vín Rare Champagne nyní pokračuje a nabírá fantastické obrátky. Poprvé ve své historii se naše vinařství letos rozhodlo uvést na trh v jednom roce dva ročníky mimořádných champagne současně – Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006,“ vysvětluje Benoit Collard, výkonný ředitel vinařství Rare Champagne.

Obě nová champagne si na prestižních světových vinařských soutěžích International Wine Challenge, Decanter a Mundus Vini vysloužila pověst nejlepších, výjimečných vín. Zlato jako znak vznešenosti, vysvěcení skutečného drahokamu.

„Je to neuvěřitelné štěstí, nikdy bych nevěřil, že to je možné, ale počasí a příroda měly poslední slovo. Z celého srdce doufám, že tyto dva ročníky budete i vy považovat za výjimečné,“ doplňuje Régis Camus, sklepmistr šampaňského domu Rare Champagne.

Rare Rosé Vintage 2008
Příroda stojí za všemi rozhodnutími Rare Champagne a je též inspirací pro Régiho Camuse, který je sklepmistrem těchto unikátních šampaňských vín. V roce 2008 se Rare Champagne naskytla jedinečná příležitost vyrábět po dva roky šampaňské rosé. Rare Rosé Vintage 2008 ztělesňuje lásku k šampaňskému rosé a dodává nový bohatý rozměr příběhu, který začal vyprávět ročník Rare Rosé Vintage 2007. Ve stylu vytvořeném Régisem Camusem je Rare Rosé Vintage 2008 úžasným překvapením: přesvědčivě strukturované, minerální a plné kontrastů.

Rare Vintage 2006
Během výjimečně slunného roku 2006 vinná réva předvedla, co skutečně dokáže. Slunečné počasí a mírné teploty zvýraznily vytříbenost hroznů. Régis Camus, inspirován jedinečným charakterem přírodních zdrojů, vytvořil oslnivé ročníkové champagne Rare Vintage 2006, které v sobě skrývá úžasné kontrasty. Po třinácti letech zrání ve sklepích vás toto víno okouzlí intenzivním komplexním buketem a výraznou mineralitou.

Champagne Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006 se se svým velkorysým projevem přidávají k devíti dalším ročníkům šampaňských vín Rare Champagne vyrobených ve 20. a 21. století. Díky špičkové odbornosti vinařů z Rare Champagne překračují šampaňská vína z jejich produkce běžná pravidla výběru terroiru, kupáže, skladování i designu. Rare Champagne, pečlivě uchovávané v lahvích se zlatou korunkou, se těší celosvětové proslulosti pro svou jedinečnou kupáž odrůd Chardonnay a Rulandské modré i pro svou neodolatelnou svěžest a čistotu. Rare Champagne odolává trivializaci odrůd a je skutečně mimořádné.

Inzerce:

Luc Belaire rare rose, Gift Box, 0,75l