Loading color scheme

Vybavte se na zimu v přírodě

0000000261636640WEBSIZE Na běžky, lyže, skialpy, ale i procházky ve sněhu se vyplatí investovat do kvalitního oblečení. Může to být vhodný dárek na Vánoce.

„Hitem nadcházející zimní sezony je hlavně být oblečený stylově a designově. A to, i když vyrážíte na skialpy. Daří se nám to díky pestrým barvám a důrazu na detail. Také materiály jsou odlehčené,“ říká Matúš Vnenčák, zástupce značky Salewa pro ČR.

Pánské termo merino tričko s dlouhým rukávem DYNAFIT TOUR DRYARN MERINO
Jedná se o inteligentní kombinaci směsi vláken merino vlny a Dryarnu. Spolehlivě odvádí vlhkost, vždy zůstanete v teple a suchu. Má přiléhavý střih, praktická poutka na palce a merino vlna zaručí, že triko nikdy nezapáchá.

Pánské kalhoty DYNAFIT SPEED DYNASTRETCH JEANS
Že džíny nejsou na horách žádoucí? To neplatí, pokud jsou vyrobené z technické tkaniny. Střih těchto kalhot je tenký a neformálně atletický, navíc jsou pohodlné a velmi příjemné na nošení.

Dámská bunda SALEWA FANES SARNER
U této bundy se tradice potkala s inovací. Je totiž vyrobená v Itálii z recyklované vlny a v jejím materiálu se potkávají hybridní inovace a alpské dědictví. Je to moderní bunda, která ženu zahrne teplem a nabídne jí dokonalé pohodlí.

Sukně DYNAFIT TLT PRIMALOFT
Stylová a teplá – taková je tato sukně pro ambiciózní sportovkyni. Citlivé partie ochrání před chladem, a přitom umožnuje dostatečný pohyb. Díky bočním zipům se snadno obléká i svléká. Sukně váží 143 gramů.

Batoh SALEWA WINTER TRAIN 26
Batoh, který se výborně hodí na podzimní turistiku nebo zimní skialpy, a vždy máte jistotu, že budete mít záda v suchu. A také, že se do batohu všechno vejde: má totiž mnoho patentů a vychytávek. Nabízí se i dámská varianta v 22litrové verzi.