Loading color scheme

12 nápadů pro láskyplné jaro

lanternawellness2WEBSIZE Možná také patříte k těm, které svátek sv. Valentýna až tak neoslovuje, nicméně tip na to, jak udělat někomu blízkému radost kdykoli, a navíc originálním způsobem, se určitě bude hodit.

1. Jak být zase fit
Lepší dárek, než pomoct bližnímu od fyzické bolesti si asi představit neumíme. Samozřejmě nejde to vždycky, ale pokud je příčinou špatné držení těla nebo nevhodné pohybové návyky, je šance na zlepšení veliká. Platí to i v případě cvičení FitPainFree, revoluční cvičební metody s 20letou tradicí, která pochází z USA, kde má 94% úspěšnost v boji s bolestí. FitPainFree se dívá na tělo jako na celek a hledá příčiny bolestí. Obsahuje přes 400 cviků, díky nimž se učí svaly pracovat izolovaně, a tím se ostatní svaly nepřetěžují. A je jen na vás, zda dáte přednost skupinové, nebo individuální lekci.

2. Ghí plné bylinek
Každého, komu záleží na tom, co jí, potěší dárkové balení, ve kterém najde 4 skleničky kvalitního přepuštěného másla ghí obohaceného čtyřmi různými léčivými bylinami – kurkuma přispívá k dobrému trávení, kotvičník je známé afrodisiakum, gotukolu si cenili už staří Číňané a Indové pro její schopnost působit na lepší paměť a koncentraci a o příznivých všestranných účincích konopí už nejspíš nikdo nepochybuje. Bylinné ghí zároveň nemění chuť jídla, a přitom máte jistotu, že přidáváte do jídla zdravý tuk.

3. Aby pleť nežíznila
Nejen ženy, i muži touží po mladistvé hezké pleti. Podle odborníků v tomto směru nejčastěji chybujeme v tom, že své pleti nedopřejeme dostatečnou vlhkost. Proto je pak napjatá, náchylná ke vzniku vrásek a působí unaveně. Osvěžení a správnou porci hydratace dodá pleti Essenté Hyaluronový booster s obsahem vysoce koncentrované kyseliny hyaluronové. Sérum má silné hydratační a liftingové účinky, které pomáhají pleti zachovávat přirozenou pružnost, pevnost a mladistvý vzhled. Několik minut po nanesení je zřetelně vidět, jak je pleť vypnutá, a hlubší i jemné vrásky jsou méně znatelné. Ideální dárek z lásky!

4. A plav…
Nechat děti plavat, dát si kávu a jen tak si v klidu číst knížku. To není nic neetického! Plavecký Club Juklík je známý pohodovou atmosférou, odborným vedením i příjemným zázemím. Přihlásíte-li sem potomka na kurz plavání ještě teď v zimě, bude v létě u vody mnohem sebejistější. A určitě nepropásněte tzv. Pyžamkovou party (termíny jsou: 27. - 28. 3., 24. - 25. 4. a 22. - 23. 5. 2020). Tato akce pro děti od 5 let, která začíná v pátek v 17.00 a končí v sobotu v 18.00, je plná dobrodružství – děti budou kromě plavání také malovat, vyrazí na procházku a nocovat budou společně s kamarády ve spacáku na karimatce. A ještě, než ráno stihnou rozlepit oči a vyčistit si zuby, přivítají den skokem do bazénu. Jak jinak než v pyžamkách… Samozřejmě dostanou najíst a napít a stále budou pod odborným dohledem. A jak s tímhle volným časem naložíte vy?

5. Fotografem online!
Máte partnera, který rád fotí a chtěl by se v téhle zálibě ještě zdokonalit? Darujte mu kurz fotografování online, při kterém nemusí nikam chodit a vše se naučí hezky v teple domova. Nabídka kurzů je rozmanitá, a to jak pro klasické foťáky, tak nově i pro focení iPhonem. A co zkusit třeba kurz s názvem Fotografem v 10 krocích? Účastník kurzu si projde 10 kroků tréninkového plánu, který ho raketově posune v ovládání foťáku, naučí kompozici i práci se světlem. Zjistí, jak svůj foťák přesně nastavit v různých situacích: při focení rodiny, krajiny nebo sportu. A výsledky uvidí ihned. Svůj byt změní v ateliér s fantastickým světlem a zjistí, jak fotit skvělé portréty i cestovatelské fotky.

6. Profi fitness kariéra začíná…
Čím dál víc lidí zajímá svět fitness a zdravého způsobu života. Patří-li mezi ně i vaše partnerka nebo partner, máte postaráno o tip na hezký dárek třeba k Valentýnu. Ať už znalosti získané v kurzu uplatní pro vlastní vzdělávání, nebo uvažuje o budoucí profesi lektora cvičebních kurzů, nebude to v žádném případě ztracený čas. Absolvováním kurzu získá a rozšíří si znalosti z obecné a funkční anatomie, fyziologie a výživy s uplatněním v oblasti fitness a naučí se i základy pro praktické vedení skupinových lekcí. To vše pod hlavičkou profesionální organizace, která získala zatím jako jediná v ČR akreditaci mezinárodní společnosti Europe Active, což je nejvyšší možné uznání kvality vzdělávacího systému v oblasti fitness v Evropě.

7. Pod stan společně a stylově
Chystáte se vyrazit s partnerem na první jarní výlet a představa odděleného spaní ve spacáku vás vůbec neláká? Tak právě na vás mysleli výrobci péřové přikrývky Thermarest Vela Double 32. Základní myšlenka tzv. quiltů, tedy spacáků bez spodní části, je ta, že peří, které zalehnete, se stlačí, neudrží vzduch, a tedy v podstatě neizoluje. Od toho je tu karimatka. Proč tedy tahat s sebou na výlety „mrtvou“ váhu? Pokud přikrývka pěkně drží v bocích, zadržené teplo neuteče a vám se bude spát jako v peřince.

8. Opičky pod dohledem
Máte doma malého rošťáka nebo dokonce šídlo? Určitě tedy nemáte o zábavu nouzi. Ale možná by to někdy chtělo aspoň chvilku klidu… Skvělý způsob, jak získat trochu prostoru pro vlastní aktivity, a přitom naplnit potomkovi smysluplně čas, představují kurzy cvičení v profesionálních dětských tělocvičnách Monkeys'Gym. Zdejší lektoři kladou důraz na respekt ke správnému psychomotorickému vývoji u dětí a jejich aktuální pohybové vyspělosti. Tyto moderní dětské tělocvičny jsou vybavené speciálním gymnastickým nářadím (kladiny, bradla, žebřiny…) i měkkými cvičebními prvky, díky nimž je cvičení ještě zábavnější. Kurzy jsou určeny dětem od půl roku do 7 let. Díky malým skupinkám maximálně 10 dětí jsou lekce vedeny s respektem k individualitě každého dítka, což je určitě velkou výhodou.

9. Správný čas na rozmazlování
Aby váš partnerský vztah nepřeválcovaly každodenní povinnosti a stereotyp, je nutné vyrazit občas ruku v ruce za hranice všedních dnů. Ideální prostor pro romantické chvíle ve dvou nabízí Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích, ležící v samém lůně beskydské přírody. Rozmazlujte svá těla i duše při časově neomezené relaxaci ve wellness centru a oddejte se péči profesionálních masérek a masérů. Vychutnejte si romantickou večeři při svíčkách v zážitkové restauraci Vyhlídka i snídani do postele. A pro maximální romantiky má hotel i luxusní apartmány Suite Spa s krbem a vířivkou přímo na pokoji…

10. BeautyLash
Hledáte originální dárek, který osloví každou ženu vyznávající přirozenou krásu? Veganské sérum na řasy BeautyLash se postará o výrazně delší a hustší řasy! Obsahuje účinné přírodní látky ze slunečnicového oleje, prosa, pšenice a rozmarýnu, které řasám zajistí dokonalou výživu a péči. Díky tomu budou výrazně delší a hustší za 8 týdnů a při pravidelném používání budou první výsledky viditelné již po měsíci. Složení bohaté na rostlinné extrakty je certifikované jako veganské a neobsahuje hormony ani prostaglandiny.

11. Nastartujte změnu s EMS!
Mluví váš milovaný protějšek stále o tom, jak moc by chtěl cvičit, ale nemá čas? Věnujte mu jako dárek trénink EMS, třeba program s názvem Nastartuj změnu. EMS (elektro-myo-stimulace) využívá moderní technologii, abychom natrénovali tělo komplexně a zároveň velmi rychle. Je tak dnes nejspíš nejrychlejším způsobem, jak dostat tělo do kondice, odstranit svalové nerovnováhy a zhubnout. Při EMS se celé tělo aktivuje pomocí slabých elektrických impulzů, stejných, jako si samo vytváří. Tím se rovnoměrně zpevní a přirozeně vytvaruje.

12. Prsten řekne vše
Překrásným dárkem, který bude obdarované navždy připomínat společné chvíle, představuje originální šperk s pravým přírodním kamenem. Právě takové už přes 30 let společně tvoří manželé Ester Engelová a Marek Odstrčil ze šperkařské dílny Esterstyl. Co třeba zvolit jako nezapomenutelný dárek některý z prstenů z bílého zlata – ať už s růžovým chalcedonem, levandulovým jadeitem, fialovým ametystem nebo modrým akvamarínem, jejichž krása učarovala i známé moderátorce Kristině Kloubkové?