Loading color scheme

Společně chvilky s něčím na zub. Vyberte krásnou pozornost, která za vás poděkuje mamince

LuxurytableczVilleroy--Boch-Mariefleur-Tea-ajov-lek-s-podlkem-700-K-ajov-konvice-1450-K---image Za péči, lásku, trpělivost, podporu nebo něžné objetí? Důvodů, proč poděkovat maminkám na Den matek, je celý zástup. Vyberte si proto některý z krásných dárků z kolekcí Villeroy & Boch, které každé mámě vykouzlí úsměv na rtech. Užít si ho můžete společně!

Darovat květinu je vždycky dobrý nápad - i tu na designovém nádobí. Kolekci Artesano Flower Art zdobí moderní křehké akvarelové květy. Bude se hodit každé mámě, která jde s dobou, ale zároveň má slabost pro přírodní motivy. Také čajový set Mariefleur Tea barevně rozkvetl. Jde o jednu z nejoblíbenějších porcelánových souprav značky Villeroy & Boch, a to díky motivu něžného lučního kvítí. Kolekce French Garden potěší všechny milovnice tradičních vzorů a tvarů. Nádobí zdobí sladké plody rodinné zahrady. A pokud hledáte něco jiného, než jsou přírodní motivy, sáhněte po hravé piknikové kolekci Rose Caro, která se inspirovala slavnými kachličkami z města Mettlach.

Porcelánoví pomocníci z kolekce Clever Baking udělají radost při přípravě i servírování. Vybírat můžete z chytrých forem na bábovku, zapékacích nádob na muffiny, koláčky i koláče, z vykrajovátek nebo z elegantních podnosů, na kterých se bude krásně vyjímat například ovocný dort. A pokud si nenecháte ujít příležitost pro darování řezaných květin, věnujte je v originální ladné váze z kolekce Jolie.