Loading color scheme

Každý den je důvod k oslavě: Bohemia Sekt představuje zlatou limitovanou lahev k padesátému výročí

OVBS50let1200x627b Tradice velí oslavit narození dítěte, připít si na uzavření sňatku nebo pozvednout sklenku u příležitosti úspěšného zakončení studia. Důvodem k oslavě nejsou však jen tyto nevšední radostné chvíle. Okamžiků, které stojí za zapamatování je mnohem víc. U těch velkých i malých je s námi už celé půlstoletí Bohemia Sekt.

Každý rok v Česku úspěšně zakončí studium přes 68 tisíc vysokoškoláků. Přípitek na oslavu tohoto zdaru by jistě neměl u takové události chybět. Oslava stejně neodmyslitelně patří i k uzavření manželství. Vloni do něj vstoupilo 54 870 párů, což je mimochodem za posledních 10 let nejvyšší číslo! Žádá si jej i oslava narození miminka, kdy dvojnásob rádi zvoláváme „na zdraví!“. Jen v loňském roce to bylo v Česku přes 112 tisíc přípitků na novou generaci. Sekt je nejoblíbenějším společníkem i při významných životních jubileích, narozeninách i svátcích. Nejčastěji připíjíme na počest jména Marie a Jiří, kterých je aktuálně v Česku nejvíce. Za několik let doroste do dospělého věku generace, kde budou nejčastěji zastoupeny Elišky a Jakubové.

Významné dny je třeba oslavit

V kalendáři najdeme mnoho dnů, které jsou s oslavami spjaté. Pozvedněte sklenku a druhou květnovou neděli připijte všem maminkám a babičkám, které mají srdce ze zlata. Třetí neděli v červnu si přiťukněte s tatínky a dědečky. Které významné dny nás čekají v nejbližší době? V pondělí 5. října bychom měli oslavit chvilku pohody a strávit ji tak, jak je nám nejpříjemnější. 5. říjen je totiž Mezinárodním dnem úsměvu. A svůj den mají také všichni pánové, a to 19. listopadu. Sekt i letos poteče proudem na všech firemních večírcích, kterých bude na podzim víc než dost. Bez bublinek si neumíme představit ani hlavní svátky v roce – Vánoce a Silvestr. Věděli jste, že jen během silvestrovské půlnoci vyletí u nás z lahve každoročně okolo 3 milionů špuntů?

Každý den je důvod k oslavě

Jak se říká: „1000 lidí, tisíc chutí.“ Když odhlédnete od kalendáře i mimořádných událostí, které prožijete třeba jen jednou za rok, jsou v životě každého člověka chvíle, které si chce uchovat v paměti. A to přesto, že by pro druhého mohly být zcela nedůležité. Zavřete oči a přemýšlejte, co je výjimečné pro vás. Je to dokončení rekonstrukce bytu? Zdolání běžeckého závodu, nedělní oběd, který se vám dokonale povedl nebo páteční večer strávený s milovaným partnerem? Z malých okamžiků dělá velké právě to, jak důležité jsou pro vás.

Zlatá lahev na oslavu zlatého jubilea

Už 50 let společně s Bohemia Sektem vychutnáváme život. Oslavujeme úspěch, společně se smějeme, pláčeme, toužíme, radujeme se a sníme. Během těch padesáti let se svět změnil k nepoznání. Důvody, proč je nám spolu dobře ale zůstávají. U této příležitosti Bohemia Sekt představuje v limitované edici jubilejní zlatou lahev své nejoblíbenější varianty demi sec. Limitovaná edice bude v omezeném množství k dostání od října 2020 na www.osobnivinoteka.cz a v maloobchodě.