Loading color scheme

Valentýnské radosti pro ni: Stylové difuzéry, které provoní byt 100% přírodními éterickými oleji.

Lifestyle-fotka-difuzer-JS Krásné, stylové difuzéry s nadčasovými vůněmi nabízí značka Jane Scrivner jako příjemný dárek z lásky k Valentýnu. Jane Scrivner bytové difuzéry jsou vyrobeny ze 100% čistých a přírodních éterických olejů. Pro efektivní a moderní vůni je zvolen skleněný luxusní obal a rákos.

Bytový difuzér Jane Scrivner Revive - OŽIVENÍ
Tato bohatá směs esenciálních olejů je navržena tak, aby jemně provoněla místnost a přinesla do vašeho života OŽIVENÍ. Se stimulační bazalkou a mátou peprnou pro duševní čistotu, uklidní stres a osvěží mysl. Šalvěj muškátová, limetka a grapefruit přinášejí naději a pozitivitu. Společně s geraniem a patchouli obnovují, posilují a povznášejí. Tato svěží směs cílené aromaterapie, která je formulována tak, aby jemně voněla v místnosti, pozvedá náladu a dotváří životní styl.

Bytový difuzér Jane Scrivner Peace – MÍR
Tato bohatá směs esenciálních olejů je navržena tak, aby jemně provoněla místnost a přinesla do vašeho života MÍR. Kadidlo a myrha v srdci pro teplo a hloubku prožitku, sladký pomeranč a hořký pomeranč dodávají jemnou stopu sladkosti a Bay, Benzoin a Elemi vše propojí a uzavře.