Loading color scheme

Barevnější a originálnější pánský šatník

Wittchenczpnsk-batoh-na-notebook-3125-K-II Pánové, nebojte se barev a rozzařte váš outfit doplňkem značky Wittchen. Jaro klepe na dveře, a tak mu jděte naproti a vyberte si ten pravý kousek pro vás. Jak dostat více barev a originality do pánského šatníku? Začněte s doplňky a tlumenějšími barvami. Možná se vám trend barevných kousků zalíbí a zaplavíte jím zbytek svých outfitů. Anebo zůstanete jenom u detailů. V každém případě dostane váš šatník hravý impulz. K prvnímu kroku si můžete třeba obout barevnější boty...

Modrobílé pánské boty
Tyto pánské boty kombinují to nejlepší ze sportovního a městského stylu. Jsou pohodlné a zároveň stylové. Vyrobené jsou z krásné hladké kůže a mají silnou kontrastní podrážku a perforaci.

Puntíkaté pánské ponožky
Tato sada dvou párů pohodlných vzorovaných ponožek oživí pánské obleky. Ponožky jsou vyrobené z velmi příjemného bavlněného úpletu s příměsí vláken, které zlepšují trvanlivost a pružnost. Na výběr jsou dva vzory.

Zelená hedvábná šála
Hedvábná panská šála je klasickým a velmi elegantním pánským doplňkem. Je zcela ručně vyrobena z nejkvalitnějšího hedvábí s certifikátem King Silk. 

Oboustranný pánský opasek
Tento oboustranný panský opasek vyřeší dilema, kterou barvu zvolit. Na jedné straně je neutrální černá barva, na druhé veselejší modrá. Tento doplněk je vyroben z přírodní kůže se zrnitou strukturou.

Khaki batoh
Tento moderní batoh je vyroben z odolného nylonu a ekologické kůže. Má přihrádku pro notebook o maximálními velikosti 15,6 ", externí kapsy a USB port. 

Vínová pánská šála
Tato panská šála je velmi příjemná na dotek. Ochrání vás před chladem na podzim a v zimě. Pěkný stylový doplněk pro muže. Hladká, tenká tkanina je velmi univerzální.

Semišové modré boty
Neizolované pánské boty jsou ručně vyráběné z dvou druhu kůže. Jazyk a podpatky jsou pokryty přírodní kůží, zatímco zbytek boty je vyroben ze semišové kůže v pastelovém odstínu. Boty jsou stylové a zároveň velmi funkční.

BAREVNĚJŠÍ A ORIGINÁLNĚJŠÍ ŠATNÍK SI MUŽI MOHOU NAJÍT I V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>