Loading color scheme

Když japonský denim potká českou nanomembránu. SegraSegra přináší unikátní pánskou kolekci z nepromokavé džínoviny

SegraSegraNepromokavadzinovabunda8600Kc České oděvní duo SegraSegra, Dagmar a Eliška Mertovy, přichází s novinkou – nepromokavou džínovinou, ze které šijí bundy, klasické kalhoty, ale i kraťasy na kolo. Kromě funkčnosti a nadčasovosti splňuje nová kolekce ještě další aspekt, který je pro tuto značku klíčový, udržitelnost.

Do práce, i na kolo, za slunce… i v dešti! Česká oděvní značka SegraSegra přichází s džínovou novinkou, která nemá na trhu obdoby, a navíc vás nezklame za žádného počasí. Ideální materiál se snažily návrhářky sehnat dlouhé roky a když nebyl, tak si ho zkrátka vyrobily samy. Od rodinné firmy vlastnící velkosklad tkanin v Los Angeles sehnaly prémiový japonský selvedge denim, který spojily sčeskou Nanomembránou. Vznikla tak limitovaná kolekce jeans z průlomového materiálu. Jak samy říkají: „Džínová bunda, kterou můžeš nosit i do velkého deště, je podle nás super.“

SegraSegraNepromokavedziny6200Kc Český materiál Nanomembrane®
Nanomembrane je třívrstvý materiál, který charakterizuje vysoká paropropustnost, hydrostatická odolnost a rezistence proti větru. Horní vrstvu tvoří 100% bavlna s DRW úpravou (odolnost proti vodě i větru), prostřední vrstvu Nano membrána a spodní podšívka. Testovaný byl na Liberecké univerzitě.

Pevná tkanina, pevné zásady
Stejně jako ostatní jejich výtvory, i limitka jeans se nese v duchu udržitelnosti a slow fashion. Použitý japonský denim je barvený přírodním pigmentem Indigo a obsahuje přírodní vlákna Lyocell. Při jejich výrobě se využívají ekologicky udržitelné procesy, jako recyklace vody a použitých chemikálií a jejich následné další využití v produkci. Návrhářky se svým působením dlouhodobě snaží minimalizovat dopady oděvního průmyslu na planetu a i jejich nová kolekce je důkazem, že udržitelnost, inovace, funkčnost a estetika mohou jít ruku v ruce.

Součástí pánské kolekce z nepromokavé džínoviny jsou bunda, kalhoty a kraťasy na kolo.

MNOHO STYLOVÝCH DENIMOVÝCH PRODUKTŮ NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>