Loading color scheme

Papelote představuje doplňky pro balení dárků, které využijete zdaleka nejen na Vánoce

papelotebalicisadavelka649Kc1 Krásně zabalený dárek je tou nejhezčí vánoční ozdobou. Autorské papírnictví papelote proto přináší oboustranné balicí papíry, udržitelná látková pouzdra, papírové sáčky a celé sady, se kterými bude balení dárků snadné a výsledek potěší i ty nejnáročnější.

Velká a malá balicí sada – abyste měli vše potřebné při ruce
Sada na doma pro snadné balení dárků obsahuje veškeré potřebné vybavení, abyste vykouzlili elegantní balíčky. Zdobte, skládejte, polepujte, kreslete, stříhejte, pište… K ruce vám bude 5 dárkových sáčků z pevného papíru, aršík samolepicích štítků k popsání i ozdobení, arch vystřihovacích jmenovek, papírová lepicí páska, provázek a jednoduchý návod, jak si s tím vším poradit v případě menší sady.

Ve větší sadě pak najdete 5 dárkových papírových sáčků (celkem 10) a 2 archy oboustranného balicího papíru navíc. Vložit dárek do sáčku a zalepit pomocí ozdobné pásky z rýžového papíru nezabere v podstatě vůbec žádný čas. A kdyby se to náhodou nepovedlo, papírovou pásku snadno sloupnete a nalepíte znova. Se sadou od papelote si balení dárků užijete, i kdyby probíhalo těsně před štědrovečerní večeří.

Udržitelná plátěná pouzdra jako „bezobalový obal”
Novinkou letošních Vánoc jsou plátěná pouzdra s gumičkou, která slouží jako udržitelný obal nejen na dárky. Ačkoliv do pouzdra můžete schovat cokoliv, třeba nabíječku a sluchátka, předvánoční načasování jejich uvedení není náhoda. Využít látkovou kapsu jako dárkové balení totiž ušetří spoustu materiálu a navíc místo jednorázového balicího papíru darujete praktický doplněk, který se na rozdíl od použitého balicího papíru dá využívat skoro do nekonečna. Papelote je vyrábí ve čtyřech velikostech, na drobnosti, knihu i notebook.

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOUSKY NEJEN Z PAPÍRU NALEZNETE TAKÉ U NAŠEHO PARTNERA >>