Loading color scheme

adidas Originals představuje kolekci pro jaro a léto 2014

Pánská kolekce potvrzuje výrazný vliv sportovní historie značky adidas. Vzdává hold největší sportovní události léta a to retro návratem fotbalových triček s potisky na motivy zemí účastnících se očekávaného mistrovství světa. V kolekci dominují outdoorové vzory, syté zemité barvy a nechybí ani tradičně efektní kombinace černé a bílé.

{phocagallery view=category|categoryid=1488|imageid=4623|float=right}V dámské kolekci převládají letní tílka s ramínky na zavazování, uzly na tričkách a sluncem vybledlé barvy. Batika v pojetí adidas Originals předvádí kombinaci černých a šedých sedmikrásek, zatímco odvážnější motivy bílé hadí kůže a lebek osloví většinu rebelských duší.

Tradiční rockový vzhled, který nově přináší drsné trojlisté logo adidas Originals z kónických cvočků, ostře kontrastuje s dívčím puntíkatým vzorem a romantickým motivem růží. Stejně jako pánská kolekce nese i tato prvky indiánské kultury v podobě barevných geometrických vzorů a třásní. V dámské kolekci oblečení je navíc patrná inspirace jezdeckou módou a to především díky využití jemných stužek podle vzoru kokard.

Přední místo v nové kolekci obuvi zaujímají tenisky Stan Smith, které jsou představeny v dosud nejluxusnějším provedení a zcela nově s klínovým podpatkem jako supermodel pro ženy. Ty si mohou letos užít i oblíbené tenisky Superstar a Gazelle vyvedené jako sexy platformy. Pánové se dočkají uvedení boty Mutombo TRX, jenž měla být původně představena v průběhu basketbalového svátku All-Star-Weekend v roce 1993.