Loading color scheme

Houbička Debrisoft: Pomocník do lékárničky na cesty i jako peeling před samoopalováním

Debrisoft-2 Ideálním pomocníkem na léto je měkká houbička Debrisoft. Před aplikací samoopalovacích přípravků se postará o jemný peeling odumřelé kůže, přičemž právě hladká kůže je jednou z podmínek dokonalého výsledku – zařídí celistvou barvu, snadnější nanášení a eliminaci nežádoucích skvrn. Měkká houbička Debrisoft je vhodná také jako součást lékárničky na cesty: Hustý svazek speciálně zastřižených vláken dokáže bezbolestně vyčistit jak zánětlivá místa na kůži, tak odřeniny, otevřené, hnisající a špatně se hojící rány. Miliony specificky zkosených vláken mají vysokou pohlcovací schopnost, takže zachytí kožní buňky, aniž by narušily přirozené fungování kožního filmu.

Před samoopalováním
Debrisoft se doporučuje používat minimálně jednou měsíčně jako jemný, očistný peeling celého těla včetně obličeje. Dále najde uplatnění před aplikací samoopalovacích krémů a sprejů – napomáhá lepšímu a rovnoměrnému vstřebávání.

Do lékárničky na dovolenou
Každá Debrisoft houbička je z hygienických důvodů jednorázově balena tak, aby se dala použít jako pomůcka na čištění ran. Dokáže spolehlivě oddělit postižené části kůže a tím napomoci rychlejšímu hojení pleti bez jizev.