Loading color scheme

Unikátní bio kosmetika AMBADUÉ: Příroda ve spojení s vědou ve službách krásy a zdraví

AMBADUENightTimeFiller Bio kosmetika AMBADUÉ je výsledkem dlouholetého vývoje a výzkumů s cílem vytvořit tu nejkvalitnější kosmetiku, zrozenou ze samotné přírody. AMBADUÉ si zakládá na používání výhradně certifikovaných přírodních složek a organických derivátů. Zakladatelka značky Maria Paola Merlo, mladá ambiciózní dáma, vystudovala chemii v rodném Turíně. Ze spojení její vášně pro vědu a kosmetiku vzešly čistě přírodní kosmetické produkty, které nikdo jiný na světě nenabízí. Bio kosmetika AMBADUÉ přináší luxusní produkty, opatřené několika celosvětovými patenty.

Maria Paola Merlo si k vývoji kosmetiky přizvala tu nejpovolanější, svou profesorku chemie z turínské univerzity. Společně pak v laboratoři přemýšlely, jak z přírodních materiálů získat ty nejcennější látky, které bojují proti stárnutí pleti a navíc vyživují a léčí. Díky tvrdé práci a několika rokům složitého vývoje může dnes Maria nabízet několik patentovaných produktů, svého druhu světových unikátů. Jedinečnou péči zajišťuje například speciální kosmetika, která působí dle slunečního svitu, protože jinak reagují buňky našeho těla ve dne a jinak v noci.

Kouzlo AMBADUÉ ovšem není jen ve výzkumu, přírodních materiálech nebo nádherném balení. Násobí jej skutečnost, že krém, který budete každý den používat a jeho prostřednictvím pečovat o svou pokožku, nenamíchaly stroje v továrně, ale sama zakladatelka s láskou ke každému konkrétnímu výrobku. Design této luxusní kosmetiky se vyznačuje minimalistickými obaly s dominantní kombinací černé a bílé barvy. Všechny produkty jsou baleny do ručně vyráběných papírových obalů. Krásné, naopak barevné obaly, mají produkty z dětské řady, aby se líbily i těm nejmenším zákazníkům!

Luxusní přírodní zázrak na poškozené vlasy
The Golden Oil – Luxurious Transformation je tonikum pro vyvážení vlasových vláken díky přítomnosti squalanu, chemické molekuly charakterizující maz pokožky hlavy. Tento produkt navíc vznikl s ideou dnes už známé upcyklace. Maria si přála vynalézt produkt vyrobený z něčeho, co už není potřebné a vymyslela inovativní využití odpadu z fermentace piva. Blahodárné účinky na vlasy potvrdil výzkumný tým univerzity v Turíně, a tak mohl vzniknout zázrak s celosvětovým patentem. S pomocí mikroskopu byla provedena studie potvrzující, že použití tohoto oleje na rozštěpený a zničený vlas má doslova léčebné účinky. Maria doporučuje aplikovat olej na mírně vlhké vlasy, čímž se znásobí jeho efekt. Golden Oil mimo jiné poskytuje také dlouhodobou ochranu před slunečními paprsky.

High-tech kosmetika řídící se podle Slunce
To, že i kosmetika může být high-tech, dokazuje kosmetická vychytávka Jewel. Je navržena tak, aby se přizpůsobovala fázím dne v závislosti na tom, zda je pokožka vystavena slunečnímu záření a znečištění vlivem životního prostředí, nebo jestli naopak relaxuje během nočního spánku. Jewel je nadčasový produkt, který sleduje každodenní rytmus kůže a zaručuje tak ochranu pleti po celých 24 hodin. Přes den pleť chrání, hydratuje a rozjasňuje, v noci vyživuje, detoxikuje a regeneruje.

Safírová péče porazí vrásky a pokožka bude zářit
Vysoce hydratační a rychle se vstřebávající sérum Night Time Filler pro cílené působení na vrásky a pružnost pokožky je ta nejúčinnější anti-aging péče, kterou své pleti můžete dopřát. Sérum je bohaté na glykogen a kyselinu hyaluronovou stimulující syntézu kolagenu, ale také produkci elastinu. Stárnutí pokožky zastavují také biomimetické safíry a peptidy. Night Time Filler je cíleně vyvinut pro noční péči, kdy se během spánku zvyšuje pružnost pokožky a tím mohou snáze pronikat účinné látky. Dopřejte své pleti více než jen odpočinek. Dopřejte jí opravdový kosmetický elixír.