Loading color scheme

Valentýnské balíčky dieNikolai: Péče pro pány s ryzlinkem, péče pro dámy s veltlínem a lípou!

dieNikolai-Valentynskyi-Ruzovy-Print Valentýnský balíček dieNikolai pro muže se sprchovým gelem s ryzlinkem, pro ženy s veltlínem a sirupu z lipových květů. Krémové a 1. biodynamické sprchové gely na světě v kombinaci s výživnými tělovými krémy jsou každodenním luxusem a extrémně rozmazlující péčí, která potěší pokožku i všechny smysly. A to nejen na Valentýna.

dieNikolai-Valentynsky-set-Riesling-Print dieNikolai: (Ne)vinná péče nejen pro muže

Balíček (ne)vinná péče je vhodný k péči o celé tělo, je skvělým dárkem nejen pro dámy, ale i pro muže či milovníky vína, kteří ocení příjemnou konzistenci a vůni nového sprchového gelu s vysokým obsahem ryzlinku a svěžího bergamotu. Sprchový gel Riesling je určen nejen na mytí pokožky, ale i vlasů. Vhodným doplňkem po koupeli je krém na ruce i tělo Sommeliér, který zaujme jemnou vůní hroznového vína.

dieNikolai: Lipová péče pro ženy

Sprchové mléko s vysokým obsahem lipových květů, oleje z hroznových jader a biodynamického vína veltlin dělá ze sprchování luxusní rituál. Díky svému výjimečnému a bohatému složení je obzvláště vhodné pro suchou pokožku, jež potřebuje mít dostatek hydratace a živin. Pro maximální hydrataci namáhané a vysušené pokožky celého těla i rukou je balíček doplněn o biodynamický tělový krém s obsahem oleje z divoké růže a extraktu z lipového květu. Díky kombinaci sedmi vzácných olejů obnovuje tento tělový krém pokožku a dodává ji dostatečnou vlhkost a přirozený lesk.

Zásady dieNikolai:

• pouze lokální suroviny z oblasti Wachau
• biodynamické suroviny
• kvalitní rostlinné oleje: např. olej z hroznových jader, z lískových oříšků, z meruňkových jader, makový olej...
• cenné výluhy a extrakty: výluh z vilínu, z hroznových jader a hroznových slupek, extrakt z lipového květu
• vzácné ingredience jako např. slzy vinné révy a šafrán
• pro suchou pleť důležité lipidy: smetana, ghí máslo