Loading color scheme

Přírodní kosmetika MERME: Jedna nejúčinnější ingredience namísto záplavy zbytečné chemie

04C-Zkrlujc-elixr-ze-pkoveho-oleje-od-Merme-Berlin30mlcena-850-Kwwwmyskinocz „Síla je v jednoduchosti“. Právě s touto filosofií berlínská značka MERME vítězí jak u začátečníků v oblasti přírodní krásy, tak u ostřílených “závisláků“ na kosmetice, kteří již vyzkoušeli všechno a touží se vrátit ke kořenům. A není divu, vždyť to, co naneseme na pokožku či do vlasů, je absorbováno do těla a následně do krevního oběhu. Běžné kosmetické produkty přitom mohou obsahovat až 200 zbytečných chemikálií! Oproti tomu je obsah složek v produktech MERME zredukován na jednu jedinou, tu nejúčinnější.

MERME používá vždy co nejméně komponentů bez skrytých plnicích látek, syntetik nebo chemikálií. Ingredience jsou natolik účinné, že obstojí i samotné, nezprocesované a bez přidání parfemace nebo parabenů. Získávány jsou po celém světě, produkty jsou poté kompletovány v Berlíně. Každá z aktivních složek je vybrána, aby optimálně cílila na specifické požadavky, klíčová je schopnost hojit, hydratovat a chránit všechny typy pleti v každém věku. Nová řada přírodních rostlinných olejů MERME Elixirs je vytvořena s ohledem na každodenní potřebu pokožky a vlasů, zesiluje jejich vlastní schopnost regenerace, rovnováhy a obnovy. Oleje se zároveň rychle vstřebávají a nezanechávají pokožku mastnou. Výsledkem je zářivá, zdravá pleť. Ověřeno vědeckými výzkumy a starověkou moudrostí!

Merme Berlin – Facial Collagen Serum – Kolagenové pleťové sérum (30 ml)
Facial Collagen Serum značky Merme je světově první veganský kolagen, který je 100% shodný s lidským kolagenem typu 21, s klinicky prokázanou účinností. Funguje bez použití lidské tkáně nebo živočišných doplňků. V péči o pleť byl až dosud tradičně používán zvířecí kolagen extrahovaný z rybích šupin a kůže. Toto ​kolagenové sérum napodobuje proces přirozené produkce lidského kolagenu v těle, takže pokožka je pružnější, pevnější a mnohem více hladká.

Merme Berlin – Facial Hydration Serum – Čistá kyselina hyaluronová (30 ml)
Kyselina hyaluronová (HA) je nejsilněji hydratující molekula, jakou lze v přírodě nalézt. Stárnutím se naše kožní tkáň zmenšuje a kyselina hyaluronová, díky své jedinečné schopnosti zadržovat vodu, ji hloubkově doplňuje i v naší pokožce. Zároveň obnovuje její jas a elasticitu. Po aplikaci je pokožka vláčná, hladká a omlazená.

Merme Berlin – Advanced Eye Therapy – Pokročilá oční terapie (10 ml)
Olej ze semen opuncie je přírodní, zároveň vysoce účinnou ochranou před působením volných radikálů. Stará se též o silnou hloubkovou hydrataci očního okolí. Vitamin K, který se přirozeně vyskytuje v tomto oleji, je nezbytný pro srážlivost krve. Při lokální aplikaci na jemnou pokožku v okolí očí snižuje tok krve, což předchází tmavým kruhům pod očima a “pavoučím žilkám”. Pleť je po aplikaci čistší a zářivější. Omega 6 linolová mastná kyselina pleť velmi výrazně vyživuje, posiluje a navíc působí jako ochranná bariéra. Zklidňuje alergické reakce pleti, udržuje ji hydratovanou, projasněnou a zdravou.

Merme Berlin – Facial Beauty Elixir – Zkrášlující elixír ze šípkového oleje (30 ml)
Šípkový olej značky Merme se do pokožky absorbuje, aniž by ji zanechal mastnou či s ucpanými póry. Vitamin A obnovuje buňky a neobejde se bez něj žádný produkt proti stárnutí pleti. Vitamín C je antioxidantem stimulujícím produkci kolagenu a obnovu tkání, potlačuje tmavé skvrny a pigmentaci. Vitamín E se stará o udržení přirozených olejů v pleti a bojuje s dehydratací pokožky, chrání pleť před UV zářením a navrací jí její přirozenou vlhkost. Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny posilují regeneraci objemu pleti a zklidňují alergie, díky své roli v obnově buněk jsou klíčem k udržení zdravé a zářivé pleti.