Loading color scheme

Tipy ze světa přírodní kosmetiky: Péče o pleť s akné

Eterea-BIO-Serum-s-kyselinou-hyaluronovouDamibio1199k2 Akné. Nepříjemné, bolavé, nevzhledné a nepřehlédnutelné pupínky trápí především teenagery, ale nevyhýbají se ani zralé pleti. Hormonální výkyvy ani genetiku, které jsou nejčastější příčinou, moc neovlivníme, ale správná péče o zasaženou pleť je zcela v našich rukou. Základem je pravidelná a důkladná očista obličeje, používání vhodných krémů, sér či masek.

ČIŠTĚNÍ AKNÓZNÍ PLETI

Eterea BIO Čisticí pěna Soft Mousse Idra Detox
Jemná čisticí pěna na obličej s antibakteriálním a detoxikačním účinkem je skvělým řešením, jak se postarat o každodenní očistu pleti, zvláště, pokud ji trápí akné. Vysoká koncentrace BIO extraktů ze zázvoru, lékořice a červené révy má protizánětlivé a antioxidační účinky, revitalizuje buněčné membrány, podporuje okysličení, čímž uklidňuje podráždění a zarudnutí, navíc zanechává pokožku příjemně jemnou. Pěna účinně eliminuje toxiny uložené v pleti během dne v důsledku znečištění životního prostředí, potlačuje zarudnutí, záněty, svědění, je hojivá, antiseptická. 

Essere BIO Micelární voda
Organická micelární voda jemně odstraňuje všechny stopy make-upu a nečistot, při použití před aplikováním pleťového krému usnadňuje vstřebávání aktivních látek. Essere Micelární voda je vynikajícím každodenním pomocníkem v péči o pleť, kterou trápí akné – právě kvalitní čištění je v boji s akné nesmírně důležité.

Bio Snail BIO Čisticí mléko se sekrecí ze šneků
Krémové čisticí mléko, ideální pro všechny typy pleti, dokonale čistí nečistoty a make-up, přičemž respektuje přirozenou fyziologickou rovnováhu pokožky. Hlemýždí sliz, známý svými výživnými, zvlhčujícími a elastickými vlastnostmi, zanechává pokožku čistou a rozjasněnou. Jedinečné složení mléka chrání před skvrnami typickými pro stáří, napomáhá zmírňovat akné, podporuje hojení drobných ran, zklidňuje svědění, pálení, má antioxidační a anti-aging účinky.

SÉRUM PRO AKNÓZNÍ PLEŤ

Eterea BIO Sérum s kyselinou hyaluronovou
Vysoce účinné sérum z kyseliny hyaluronové si poradí s akné i s vráskami. Kombinuje nejvyšší kvalitu BIO složek s mimořádně účinnou strukturou. Biofermentační kyselina hyaluronová zaručuje dokonalou hydrataci pokožky a má skvělý antioxidační a reepiteliální účinek. Stimuluje fibroblasty, reaktivuje buněčnou restrukturalizaci redukcí jemných a hlubokých vrásek. Obohaceno o extrakty z bio malin, borůvek, černého rybízu, ginkgo biloby v kombinaci s vysokým procentem bílkovin beta glukanu a pšenice. Bonusem jsou hedvábná textura a jemná vůně.

KRÉMY PRO AKNÓZNÍ PLEŤ

Eterea BIO Krém proti vráskám pro mastnou pleť
Svěží a lehká textura redukující maz, lesk a pečující o mastnou pleť je ideálním každodenním pomocníkem v péči o pleť zasaženou akné. Krém vyživuje pokožku, reguluje nadbytečný maz, snižuje zvětšené póry a nadbytečný lesk. Navíc znatelně vyhlazuje příznaky stárnutí. Skvěle účinkuje kyselina hyaluronová, organické datle z pouště a olej Oryzanol, jež revitalizují a vyživují, působí proti poškození způsobenému volnými radikály tím, že chrání pokožku před oxidačním stresem. Oves, šalvěj a kofein dodávají pokožce pružnost a svěží vzhled.

Purophi BIO Krém Můj věk pro normální a suchou pleť
Krém nabitý přírodními anti-aging přísadami efektivně bojuje proti stárnutí pleti a proti akné. Nejvyšší koncentrace izoflavonů a fytoestrogenů nalezených v sójových peptidech přirozeně reguluje fyziologickou produkci kolagenu a elastinu, čímž dodává pokožce pevnost a pružnost. Polyfenoly a karotenoidy pomáhají chránit před volnými radikály a oxidačním stresem. Navíc si poradí i s věkovými skvrnami.

MASKY PRO AKNÓZNÍ PLEŤ

Essere BIO Jílová pleťová čisticí maska
Čisticí jílová obličejová maska s konopím, artyčoky, ostropestřcem mariánským a pampeliškou výtečně účinkuje proti akné.

Bio Snail BIO Gel pro celé tělo se sekrecí ze šneků 90%
A onen bájný 90% gel pro celé tělo. Zázračný hojič popálenin, ale i ekzémů a především AKNÉ. Zvláště v prvních dnech léčby doporučuje sám Luca Vanucci, zakladatel Bio Snail, nanést větší vrstvu gelu a vytvořit z něj jakousi masku. Vyčkejte, nechte gel proniknout do pokožky, dokud se zcela nevstřebá. A začnou se dít zázraky! Textura tohoto gelu je velmi příjemná, jeho vůně je lehká a osvěžující.