Loading color scheme

Čím voní tvář e-shopu Parfemy.cz?

{phocagallery view=category|categoryid=257|imageid=839|float=left}Zeptali jsme se herečky Mahuleny Bočanové, která je tváří internetové prodejny Parfemy.cz, jaký vztah má k parfémům ona sama. Dozvěděli jsme se, jaká vůně je její nejoblíbenější, co pro ni znamená luxus, jak ráda relaxuje, nebo kolik parfémů bychom našli u ní doma.

Kolik flakonů parfémových nebo toaletních vod aktuálně máte? Používáte je stejně často?
Tuším tak v průměru dva až tři, doma, v kabelce, v autě, a někdy zapomenu a koupím další. Nejsem příliš systematická.

Stalo se vám, že jste si někdy koupila parfém jen kvůli neodolatelnému flakónu?
To ani úplně ne, parfémy si kupuji spíše v souvislosti s nějakým pocitem, vzpomínkou... možná si ze zvědavosti k nějakému zvláštnímu flakonu přičichnu, ale to je tak vše.

Proč jste se stala tváří Parfemy.cz?
Jako každá žena si na vůně potrpím a denně je používám, proto mě těší být se světem vůní spojena.

{phocagallery view=category|categoryid=257|imageid=838|float=right}Jak si představujete luxus obecně a luxus například právě z hlediska vůní a parfémů?
Luxus pro mě neznamená okázalost, přepych a astronomickou cenu, ale spíš atmosféru a příjemný pocit jako celek. Luxus pro mě může znamenat relaxace v příjemném prostředí a milým servisem, ale nemusí se ani jednat zrovna o hotel v Aspenu. Stejné je to i s vůní, když mě naplňuje, oslovuje a baví, je pro mě luxusní.

Jaký je váš ideálně strávený den?
To záleží na situaci, jsem poměrně dost vytížená, tak se nabízí, že ideál je třeba právě relaxace v lázeňském klidu a tichu. Ale stejně tak je luxus prožít den s dcerou nebo přáteli. Nebo ho prospat v obrovské posteli. :-)

Jaké tři věci byste si s sebou vzala na pustý ostrov?
Tam bych nikdy dobrovolně nejela, a když, tak s někým, aby nebyl tak pustý.

Jaké bylo vaše vysněné povolání, když jste byla dítě?
Nesnila jsem o povolání, užívala jsem si život...

Jste aktivně na Facebooku? Proč jste si účet založila? Komunikujete se svými fanoušky pravidelně?
Facebook mám, v dnešní rychlé době mi přijde fajn se kdykoliv připojit a vědět aktuálně, co se děje u přátel, a moci s nimi komunikovat, sdílet fotografie či zážitky a pocity... Když nechcete, nemusíte být vlastně nikdy sám... a naopak.

Jaký je váš názor na soutěže krásy?
To je těžká otázka v dnešní společnosti, kde se krása považuje za výsostnou devizu... Samo sebou, že krása asi může obecně znamenat jakýsi start úspěchu, pakliže ji podpoří i další kvality, které vás posunují dále. Je asi přirozené krásu ocenit, ale pro mě není příliš měřitelná, tudíž složitá na hodnocení. Pro mě je krása fyzická přímo propojená s krásou vnitřní a s duší i osobností, a o to v dnešních štafetách půvabu asi příliš nejde. Ale na druhou stranu, jsou to soutěže dobrovolné, a pokud se do nich dívky hlásí, asi pro ně mají význam, a tak je to asi v pořádku.

Jaká je vaše nejoblíbenější restaurace a kavárna?
Žiji v centru Prahy, takže chodím ráda na mušle do Břehové ulice, do thajské restaurace Orange Moon a na kávičku vybíhám do Barock či Nespressa.

Hrajte golf nebo tenis? Jaký jiný sport ještě děláte?
To nejsou zrovna moje oblíbené sporty, pro mě i nadále zůstává tím nejpříjemnějším sportem tanec.

Jaká je vaše oblíbená destinace pro letní dovolenou?
Toho je víc, ráda cestuji s dcerou Marinkou po rodině a přátelích, ráda s ní vymýšlím výlety a s potěšením jezdím za přáteli na Kypr... Když se podaří všechno, je to luxus!

{phocagallery view=category|categoryid=257|imageid=840|float=left}Je nějaký parfém, který ve Vás svou vůní vyloženě evokuje podzim? Nebo co jiného vám svou vůní připomíná podzim?
Typicky podzimní je pro mě vůně jablek a tlejícího listí venku, vůně kaštanů co sbíráme. Parfém Un Jardin En Méditerranée od značky Hermés, pro mě představuje úplně vše je to můj oblíbený.

Je nějaký parfém, který ve Vás svou vůní vyloženě evokuje zimu? Nebo co jiného vám svou vůní připomíná zimu?
Zimní atmosféru ve mně vždy vyvolává vůně skořice a dřeva praskajícího v krbu, vanilky a čaje s rumem. A jak už jsem řekla, Parfém Un Jardin En Méditerranée od značky Hermés v sobě má všechno, takže ze mě asi další nedostanete. :-)