Loading color scheme

Vůně Itálie s Acque di Italia

{phocagallery view=category|categoryid=936|imageid=2724|float=left}Vstupte do světa elegantních a nadčasových Vod Itálie (Acque di Italia), kosmetické značky vytvořené na oslavu harmonie krásy ženského těla a potěšení smyslů. Uctívá půvaby středozemské země, její vůni, neopakovatelné smyslové zážitky a fascinující krajinu.

Kosmetika Acque di Italia patří pod značku Hanorah, jejíž historie začala už v roce 1956. Využívá cenných darů, které italská příroda nabízí – přírodní esence některých z nejkrásnějších italských regionů. Vzniklo tak devět linií, které jsou stejně jedinečné jako nositelé jejich jména: Benátská ambra, Toskánský iris, Sardinská lilie, Sicilský citrusový květ, Trentské pižmo, Cedráty Pantellerie nebo Amalfská pivoňka.

Péče o tělo zahrnující sprchový gel, tělové mléko a krém, parfém, tekuté mýdlo a dárkové sady mýdel je navíc v krásných a stylových obalech, ve svém půvabu zcela charakteristických pro produkty made in Italy.

V každém okamžiku dne pomáhá tato kosmetika obnovit energii a vitalitu a vyrovnat se s každodenností a střídáním sezón - stačí si jen vybrat vůni, která nejlépe vyhovuje vaší osobnosti a momentální náladě...

Ambra di Venezia: Smyslná směs koření, pryskyřice a vzácných dřevin je silná a sladce kořenitá. Vůně potěší všechny, kdo mají rádi silné orientální kořenité parfémy. Benátky byly v minulých dobách významným přístavem, který čile obchodoval s orientem – proto je tato orientální vůně pro toto město více než příznačná.

Cedro di Pantelleria: Svěží a povzbuzující směs citrusů, koření a dřevitých tónů pryskyřice a vzácných dřevin je silná a sladce kořenitá.

Giglio di Sardegna: Nádherná květinová vůně je svůdná a elegantní jako jemné okvětní lístky středomořské lilie, která roste na Sardinii. Harmonie květinových a citrusových tónů v kombinaci s teplou a sladkou vůní dřevin vyvolává vzpomínky na dávnou minulost...

Iris di Toscana: Klasicky pudrová směs je typická pro italské Toskánsko a Florencii, z níž vzešla italská parfumérská tradice. Iris v této teplé květinové směsi dále doplňují mimóza, ylang ylang a fialky. Klasická vůně, kterou používaly i naše babičky.

Muschio di Trentino: Čistá dřevitá vůně spolu s exotickým vetiverem, santalovým dřevem a květinovými tóny (hyacint, rododendron) připomíná chvíle strávené v přírodě a potěší především ty z vás, kdo upřednostňují dřevité a pánské vůně.

Zagara di Sicilia: Vůně citrusových květů doplněná o aroma citrusových plodů, kořenito-dřevité tóny jí dávají levandule, šalvěj, pačuli, santalové dřevo, vetiver a pižmo. Vůně je výrazná a dřevitá.
Kosmetika není testovaná na zvířatech a splňuje všechny atesty Evropské unie.

{phocagallery view=category|categoryid=936|limitstart=0|limitcount=0}