Loading color scheme

Nové přírodní balení čistících roládiček LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=209|imageid=652|float=left}Lush představuje svoji horkou novinku – balení čisticích přípravků na pleť v přírodním kukuřičném klasu, které je inspirováno tradiční latinskoamerickou pochoutkou tamales. Je to stejný obal, jaký se používá pro balení jídla v mexických restauracích. 100% přírodní, kompostovatelný a biologicky rozložitelný, nahrazuje černý, recyklovaný plast, který Lush v současné době používá. V roce 2010 LUSH prodal 1.524.464 kusů čistících roládiček po celém světě - takže nové balení ušetří více než 24,4 tun plastových obalů.

Tento způsob balení v Lushi přichází s novou sezonou a s limitovanou edicí čisticí roládky Buche de Noël. A taktéž bude k dostání se všemi celoročními čistícími produkty, jako jsou mezinárodní bestseller Angels on Bare Skin, Dark Angels – exfoliační a čistící přípravek pro mastnou pleť, Herbalism - pro problematickou pleť a Aqua Marina - pro citlivou pokožku. Roládky jsou jednoduché na použití: stačí si nabrat kousíček o velikostí hrášku na prst, smíchat s vodou a krouživými pohyby rozetřít po tváři (ať už ve vaně, ve sprše nebo pod tekoucí vodou v umyvadle).

Jakmile je jednou obsah zabalen, slupky ztvrdnou a drží svůj tvar. Lze je snadno otevřít a uložit v koupelně, akorát obal nesmíte namočit. Pokud dáváte přeci jen přednost ukládání v něčem více čistém a pevném, pak čisticí prostředek jednoduše přendejte do starého čistého černého kelímku. Slupky jsou slepené dohromady etiketou, která má všechny obvyklé informace o produktu a jeho složkách. Tyto štítky se tisknou na 100% recyklovaný papír, který může být znovu použit, takže balení je 100% ekologické. LUSH etická a ekologická politika je prostě součástí celé filozofie značky.

{phocagallery view=category|categoryid=209|limitstart=0|limitcount=0}