Loading color scheme

Kosmetické soupravy pro manikúru a pedikúru Zwilling J.A. Henckels – dokonalost v každém detailu

{phocagallery view=category|categoryid=239|imageid=779|float=left}Bílý symbol na červeném pozadí, logo společnosti Zwilling J.A. Henckels, je po celém světě považováno za známku nejvyšší kvality a vytříbeného vkusu. Oprávněnost této výtečné pověsti, budované během 280 let trvající historie firmy, potvrzuje i kolekce nástrojů pro manikúru a pedikúru TWINOX.

Kované nůžky na nehty jsou vytvořeny z nerezové oceli speciálního složení. Jejich výroba zahrnuje více než 40 kroků – od plátování, řezání, kování, přes všechny povrchové brousící a zušlechťovací práce, až k děrování a řezání závitů, kalení a broušení ostří do správného úhlu. Nezbývá než obdivovat technickou náročnost výroby, hodinářskou přesnost, s jakou jsou vykovány všechny detaily, propracování čelistí a špiček. Nůžky jsou ostré tak, aby se dostaly i do těch nejdrobnějších záhybů kůže, optimálně zkracovaly a tvarovaly nehty.

Nepostradatelné pro zkrácení a vytvarování silných nehtů na rukou a nohou jsou také kleštičky na nehty. Standardní kleštičky na nehty jsou vybaveny mírně zakřiveným ostřím, k dispozici jsou různé velikosti a tipy pro variabilní použití při pedikúře a manikúře. Vše vyrobeno s precizní řemeslnou dovedností, speciální technologií, z patentované nerezové oceli.

Mimořádně užitečnou pomůckou jsou kleštičky na kůži s jemnou střihací hlavicí k šetrnému odstranění pokožky a zbytků kůžičky, dokonce i z okrajů nehtů.

Pilníky na nehty patří k nejdůležitějším a nejvíce používaným nástrojům pedikúry a manikúry. Pilníky na nehty TWINOX jsou safírové s dvěma různě zrnitými povrchy: drsnější pro hrubé přepilování a vytvarování, jemný pro finální dopilování a úpravu okrajů do hladké a čisté podoby. Rukojeť pilníků je vyrobena z pevné a odolné nerezové oceli. Stejně jako klasické pinzety a další součásti kolekce Zwilling J.A. Henckels TWINOX. K vlastnostem, které potěší každého uživatele, kromě již zmíněné prvotřídní kvality zpracování a materiálu, patří i protialergenní úprava, rezistence vůči vodě, maximální funkčnost a dlouhá životnost.

Nástroje na manikúru a pedikúru jsou uloženy v luxusních kožených pouzdrech různých velikostí a designu, v provedení pro ženy i muže nebo v praktických koupelnových stojanech z ušlechtilého dřeva.

{phocagallery view=category|categoryid=239|limitstart=0|limitcount=0}