Loading color scheme

Svěží vánoční novinky v Lush

{phocagallery view=category|categoryid=241|imageid=786|float=left}Některé věci, jako jmelí nebo perníčky, jsou synonymem pro Vánoce, stejně tak jako některé tradiční vánoční výrobky z dílny Lush, bez kterých lidé prostě nemůžou být. Letošní Vánoce slaví návrat několik starých osvědčených stálic (například balistiky So White, Lil 'Lush Pud, Vánoční pudink, Cinders, mýdlo Mandlovník či pěna Zázvorka) a kromě nich přicházejí tradičně i úplné novinky.

Notnou inspirací byly lidem v Lush newyorské sváteční obchůdky se sladkostmi, plné pestrobarevných lízátek, notoricky známých „hůlek" candy canes, dekadentních čokoládiček a marcipánových dobrůtek.

Kosmetické cukrovinky z Lush přináší stejné potěšení jako ty opravdické, ale nebude problém se po nich zapnout do svátečních šatů!

Znovupoužitelná pěna Kouzelná hůlka: Tato úplná novinka má tvar růžové pěnové hvězdy na hůlce, jejímž mávnutím vykouzlíte úžasnou sněhovou koupel. Jedna kouzelná hůlka vydrží na mnoho použití. Stačí s ní prostě zamíchat vodu v koupeli pro hebčí pleť, čarovnou vůni Snow Fairy a hromadu cukrových bublin. Je vhodná i pro vegany.

Pěna Cukrátko: Tahle pruhovaná, růžovobílá pěnová tyčka připomíná tradiční sváteční cukroví. Rozpadá se pod tekoucí vodou, uklidňuje, změkčuje pleť a voní po vanilce. Skvělá i pro vegany.

Scrub na rty Pow Wow: Scrub na rty s jedlým práskacím práškem! Dopřejte tuto zimu svým rtům tu nejlepší péči s exfoliačním peelingem, který obsahuje bio jojobový olej pro zklidnění rtů a arganový olej pro jejich hydrataci. Scrub obsahuje také trochu kofeinového prášku, který udrží rty svěží celou noc, takže vzhůru pod jmelí! Vhodný i pro vegany.

Kromě jednotlivých produktů nabízí LUSH již tradičně hotové dárkové balíčky. Jsou stylově zabalené, takže je není potřeba balit (buď v obalu z recyklovaného papíru, v šátku Furoshiki nebo nádherné plechovce, kterou lze použít třeba na sušenky). Vybírat je možné podle ceny, typu produktů (např. jeden balíček obsahuje produkty do koupele, další spíše péči o pleť) a vůní. S balíčky LUSH nikdy obdarovaného nezklamete!

{phocagallery view=category|categoryid=241|limitstart=0|limitcount=0}