Loading color scheme

Prvotřídní italská kosmetika v duchu starých florentských tradic – Derbe Speziali Fiorentini

{phocagallery view=category|categoryid=410|imageid=1169|float=left}Již ve starých florentských drogistických a lékárenských knihách se můžeme dočíst, že každý prostředek pro „péči a očistu těla i krásy vůní musí být obdařen a na složení a výrobu jeho velké péče a odbornosti věnováno musí býti". Ital Mauro Cresci, velký obhájce těchto starých florentských tradic, ke kterým v období renesance umění drogistů a lékárníků bezpochyby patřilo, na tuto florentskou tradici navazuje. Cresci kdysi převzal farmaceutickou laboratoř po svém otci a založil značku Derbe, v níž spojuje své 40leté znalosti tradičních léčitelských postupů s moderními metodologiemi. Derbe vyvíjí pod jeho vedením několik linií prvotřídních kosmetických produktů té nejvyšší kvality, které zachovávají účinky a moudrost přírody.

Produkty značky Derbe nejsou testovány na zvířatech ani neobsahují látky živočišného původu. Některé kolekce a produkty nesou certifikát ekologicky šetrného výrobku.

Unikátní v rámci značky Derbe je linie Speziali Fiorentini (Florentští drogisté a lékárníci). Vychází z tradic florentského mistra voňavkáře Renata Bianchiho, řečeného Renée le Florentin. Ten byl v 16. století tak slavným, že si ho s sebou vzala na francouzský královský dvůr Kateřina Medicejská, když se provdala za druhorozeného syna francouzského krále, prince Jindřicha Orleánského. Vypráví se, že to byl právě Renée le Florentin, který založil voňavkářské umění ve Francii.

Parfémy, koupelové gely, tělová mléka a krémy na ruce Speziali Fiorentini odráží ve své modernosti a odkazu k tradici filozofii tohoto starého florentského cechu. K tajemství receptur starých voňavkářských dílen, síle jednoduchosti, kvalitě přírodních esencí a pečlivě vybíraným bylinám přidávají laboratoře Derbe jistotu zaručené kvality, kontrolovanou přísnými mikrobiologickými testy. To vše zaručuje, že výrobky Speziali Fiorentini jsou vhodné i pro ty nejcitlivější a velmi jemné pokožky.

Vybrané produkty jednotlivých řad Speziali Fiorentini:

Levandule - Sprchový gel

Koupelový a sprchový gel s nenapodobitelnou a velmi oblíbenou levandulovou vůní z řady Levandule linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Tento jemný gel obsahuje extrakty lopuchu a břízy, které skvěle čistí pokožku a pečují o ni díky své moderní a šetrné formuli, která respektuje tradiční metody výroby. 250 ml, 259 Kč.

Koření a pačuli - Sprchový gel

Báječný sprchový a koupelový gel s kořenitou orientální vůní z řady Koření a pačuli linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Gel zjemňuje pokožku díky své moderní a k pokožce šetrné formuli, která ovšem stále respektuje tradiční metody. Obsahuje extrakt římského kmínu, papriky, kurkumy a pačuli, které mají vysoce antioxidační a antistresové účinky a dohromady tvoří velmi exotickou vůni. 150 ml, 259 Kč. Neobsahuje parabeny, lepek a nikl. Certifikován jako ekologicky šetrný výrobek.

Mandle a máta - Tělové mléko

Exoticky vonící výživné tělové mléko z řady Mandle a máta linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Obsahuje extrakt z máty a mandlový olej, intenzivně hydratuje pokožku a zanechává ji nádherně voňavou, jemnou a hebkou. 200 ml, 449 Kč. Neobsahuje lepek a nikl.

Zázvor a jasmín - Tělové mléko

Báječné tělové mléko s velmi příjemnou sladce exotickou vůní z řady Zázvor a jasmín linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Obsahuje extrakt ze zázvoru a jasmínu, které mají antioxidační vlastnosti a stimulují a vyhlazují pokožku. Díky svému složení je vhodný pro každý typ pleti, kterou vyživuje a hydratuje a zanechává hebkou a krásně voňavou. 150 ml, 379 Kč. Neobsahuje lepek. Certifikován jako ekologicky šetrný výrobek.

Lékořice a mandarinka - Tělový krém

Tělový krém se svěží citrusovou vůní z řady Lékořice a mandarinka linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Funkční přírodní výtažky z mandarinky a lékořice dodávají krému vysoce antioxidační, čisticí a stimulující účinky a zanechávají pokožku zklidněnou, hebkou a příjemně citrusově voňavou. 200 ml, 449 Kč. Neobsahuje parabeny ani lepek. Certifikován jako ekologicky šetrný výrobek.

Mák a fíky - Krém na ruce

Krém na ruce s neodolatelnou vůní z řady Mák a fíky linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Báječný krém zjemňuje a hydratuje pokožku díky své moderní a k pokožce šetrné formuli, která ovšem stále respektuje tradiční metody. Ruce zanechává jemné, hebké na dotek, chráněné a mladistvější (a přitom ne mastné) a navíc provoněné nádhernou ovocnou vůní s kořenitými podtóny, do které se brzy zamilujete! 75 ml, 219 Kč.

Olivový olej a slunečnice - Krém na ruce

Krém na ruce s velmi příjemnou vůní z řady Olivovník a slunečnice linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Díky jemnosti jednotlivých složek se hodí pro všechny typy pleti. Obsahuje olivový olej a extrakt ze slunečnicových semínek, které mají vysoce výživné, hydratační a antioxidační účinky. 75 ml, 219 Kč.

Citron a růžový pepř - Parfémovaná voda

Parfémovaná voda s krásnou kořenitou vůní z řady Citron a růžový pepř linie Speziali Fiorentini, která je vyráběna v souladu s florentskou alchymistickou a bylinkářskou léčitelskou tradicí. Parfém doporučujeme používat v kombinaci s dalšími produkty této řady, aby vaše tělo mělo jednotnou vůni. 75 ml, 449 Kč. Neobsahuje lepek. Certifikován jako ekologicky šetrný výrobek.

{phocagallery view=category|categoryid=410|limitstart=0|limitcount=0}