Loading color scheme

Jarní povzbuzení a očista s přírodní italskou kosmetikou

{phocagallery view=category|categoryid=1025|imageid=3007|float=left}Tělo a pleť po zimě si říká o oživení. Je vysušená, popraskaná, bledá, bez energie. Kromě kompletní vnitřní očisty například pomocí pitných kůr i speciální péče, kterou je dobré si dopřát v kosmetickém salonu či wellness studiu, je určitě nutné zvolit na jaře speciální přípravky, které pleti dodají po zimě potřebnou vláhu a výživu. Tedy speciální hydratační krémy, masky i koupelovou péči, která povzbudí pokožku i mysl. Správnou volnou jsou rozhodně navíc produkty, které jsou vyrobené bez nežádoucí chemie.

Mýdlo Pomeranč a skořice značky LaSaponaria
Mýdlo bohaté na přírodní antioxidanty díky vysokému obsahu vitaminu E obsaženému v oleji z pšeničných klíčků a bio extrapanenském olivovém oleji. Díky pomerančovému oleji s antibakteriálními vlastnostmi a esenciálním olejem ze skořice, který má hřejivé a tonifikační účinky, je určené pro posílení těla a duše a pro ty, kdo mají rádi kořenitou a afrodiziakální vůni skořice. Ruční výroba. Neobsahuje konzervanty, barviva ani syntetická aromata. Biodegradabilní obal. Certifikát Biocosmesi verde 95.

Čisticí gel na pleť pro normální a smíšenou pleť značky Helan
Smíšená pleť vyžaduje zvláštní péči: je mastná a suchá zároveň. Mastná je zpravidla tzv. zóna T, tedy oblast čela, nosu a brady, zbývající část tváře má suchou pokožku. Péče o smíšenou pleť proto musí být vyvážená: musí mít správné čisticí vlastnosti a přitom se nesmí zanedbávat ochrana a výživa pleti. Tuto péči snese i normální pleť (která je spíše vzácností), která tak dostává patřičnou výživu.

Čisticí gel bez oleje má vyrovnávací účinky na smíšenou pleť. Čištění pleti je zásadní pro docílení jasné a hladké pleti. Pokud vaše kůže není zcela vyčištěná, i ten nejlepší krém a make-up má jen omezený účinek. Důsledné čištění ráno a večer tímto gelem odstraňuje všechny částečky make-upu, prachu i smogu a také eliminuje odumřelé buňky. Po vyčištění je pleť lépe připravená na následnou péči tonizační vodou a krémem.

Pleťová maska na mastnou pleť značky Helan
Mastná pleť více než jiná absorbuje nečistoty ze vzduchu a okolí. Proto je potřeba její pravidelné čištění účinnými přípravky. Kromě pravidelného čištění čisticím gelem a pleťovou vodou je čas od času nutné použít i masku, která pleť čistí skutečně do hloubky. Maska obsahuje esenciální oleje z citronu, tea tree, lapacha a také zelený jíl, který neutralizuje přebytek mazové sekrece a bojuje proti mastnotě. Kromě toho, protože je zřejmé, že akné je spojeno s nedostatkem kyseliny linolové, čisticí maska obsahuje také avokádový, růžový a olivový olej, z nichž všechny mají vysoký obsah kyseliny linolové.

Výživný krém na suchou pleť značky Helan
Krém pro extra výživu namáhané pleti má hutnou konzistenci a díky aktivním složkám obnovuje pleť do hloubky. Ideální k použití na noc, ale i pro den pro velmi suchou a dehydrovanou pleť.
Díky těmto zjemňujícím a výživným složkám dostane vaše pleť potřebnou dávku hydratace a obnoví se její poškozená struktura. Při pravidelném používání bude vaše pleť mladistvá a zářící.

Obsahuje šťávu z aloe vera, výtažek z měsíčku, vitaminy A, B5, C a E přírodního původu, esenciální aminokyseliny a minerální soli (vápník a magnesium), olej z mučenky, avokádový a růžový olej,
bambucké máslo a včelí vosk. 

Sprchový gel Linea Dolcezza značky Helan
Díky své šetrné přírodní formuli je tento gel určen pro mytí celého těla, obličeje a vlasů a je určený i pro citlivou pokožku. Aby pokožku neiritoval, má speciální kyselejší pH a vyvážené ingredience, díky nimž umožňují důkladné vyčištění, aniž by narušovaly pokožku a strukturu vlasů.

Je vyrobený na základě ultrajemnuých tenziokativních složek: cukernatých složek z kukuřice a brambor kombinovaných s mastnými kyselinami kokosového ořechu. Je dále obohacený o med, propolis a extrakty z kramerie a vilínu, které čistí, vyrovnávají a stahují pleť. Tělu dodá příjemnou květovo-medovou vůni, typickou pro celou řadu Linea Dolcezza.

Tělové mléko Ginger značky Helan
Výživné a extra parfémované tělové mléko Helan s vůní zázvoru zanechává po koupeli pokožku vláčnou, hebkou a provoněnou. Obsahuje přírodní oleje a másla, která mají vynikající hydratační vlastnosti. Vůně této řady je velmi netradiční, silná, exoticky květinová s dřevitými tóny. Tvoří ji citrusové tóny (pomeranč, mandarinka, citron), květinová aromata (neroli, jasmín, tuberóza), zázvor a santalové dřevo s bílým pižmem. Vůně je záhadná, mystická a svůdná.

{phocagallery view=category|categoryid=1025|limitstart=0|limitcount=0}