Loading color scheme

Kosmetika ila - čistá energie přírody

Kosmetika ila - čistá energie přírody. Ilayaspada je posvátné místo ležící v severní Indii na soutoku řek Sarasvati a Drishdati. V sanskrtu je ila jménem spojeným se zemí, prouděním, znovuzrozením a zdrojem dobrého života. A ila je také název kosmetiky, kterou nenajdete v žádné drogerii nebo supermarketu. Je výjimečná svým původem, místem vzniku, přípravou i složením. Dýchá z ní hluboká úcta a respekt k přírodě. Přípravky ila přinášejí do každodenního života čistotu, energii a rovnováhu.

Zakladatelka a ředitelka ila kosmetiky Denise Leicester strávila celý svůj život poznáváním a zkoumáním léčebných postupů a terapií. Nejprve pracovala jako aromaterapeutka a učitelka jógy, pak se začala intenzivně věnovat studiu tradiční východní a jihoamerické medicíny. Své zkušenosti a poznatky stále prohlubuje, například v Dubaji v medicínském centru královské rodiny, které donedávna vedla. Vždy ji zajímalo, jak pomoci ženám a stále častěji také mužům, kteří chtějí efektivně a přitom na přírodní bázi zlepšit svou pleť a zdraví, najít rovnováhu, znovu objevit vitalitu a skutečnou pohodu.

Kosmetika ila - čistá energie přírody. „Věříme, že pomeranč chutná nejlépe, když se sní čerstvý,“ tato lapidární věta přesně vystihuje filosofii ila. Pleťová a tělová kosmetika i aromatické svíčky s touto značkou dosahují výjimečné úrovně organické čistoty, neobsahují žádné syntetické přísady, zato výhradně přírodní látky. Jsou proto vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Samozřejmostí je, že kosmetika ila ani její příměsi nikdy nebyly testovány na zvířatech.

Kosmetika ila - čistá energie přírody. Dominantními ingrediencemi receptur produktů ila jsou: himalájské solné krystaly, za studena lisovaný olej z plodů Arganu (v Maroku je označován jako strom života) a vzácný esenciální olej z damašské růže Otto rostoucí na úpatích himalájských hor. Obvyklou přísadu kosmetických přípravků - vodu - v maximální možné míře nahrazuje šťáva z blahodárného aloe vera. Vše potřebné je odebíráno přímo od místních farmářů, kteří hospodaří podle tradic svých předků, v symbióze s přírodou. Následně jsou krémy, tělová mléka i oleje, balzámy, pleťové masky či koupelové soli pečlivě připravovány a ručně míchány ve výrobním centru společnosti, v samém srdci poklidného anglického venkova, což ještě umocňuje jejich čistou a pozitivní energii. Ila kosmetika v ideálním poměru a prvotřídní kvalitě mísí starodávnou moudrost a znalosti s moderním bio-vědeckým přístupem.

Ila kosmetika je distribuována pouze do exkluzivních SPA. Nedávno se mezi ně zařadily lázně Honey, Silk & Pearls Chateau Mcely Spa.