Loading color scheme

Tuhé masážní oleje LUSH s novou bublinkovou formulí

{phocagallery view=category|categoryid=1109|imageid=3261|float=left}Tuhé masážní oleje patří mezi nejoriginálnější kosmetické produkty britské značky LUSH. Jsou to masážní oleje v kostce a používají se stejně jako tekuté masážní oleje, jen se nemusíte obtěžovat s lahvičkou. Můžete si dopřát masáž uklidňující, masáž vzpružující, masáž na ulevení svalů nebo třeba masáž jen tak, pro dobrý pocit. Nově jsou vyráběny s inovativní formulí se vzduchovými bublinkami, jak to známe například u čokolády. Díky tomu se mnohem lépe používají: konzistence je více krémová a sametová, při kontaktu s teplou kůží snadněji taje a lépe klouže po kůži. Je tedy potřeba méně masážítka pro větší efekt. Ve všech je použito kakaové máslo z organických kakaových bobů pěstovaných fair trade způsobem v Dominikánské republice.

Výběr produktů:

Soft Coeur
Medově-karamelové masážní srdíčko s měkkým středem
Masážní srdíčko Soft Coeur je přímo určeno pro romantické okamžiky. Jeho jméno v překladu znamená měkké srdce,
protože skrývá měkounký střed z čokolády a medu, který můžete rozetřít po celém těle vaší drahé polovičky.
Obsahuje kakaové máslo, bambucké máslo, med, kakaový prášek, mandlový olej, silici z divokého pomerančovníku čínského a bergamotovou silici.

Therapy
Pro opravdovou relaxaci
Pokud jde o relaxaci a pohodlí, Therapy vítězí na celé čáře. Směs levandule a neroli vytváří perfektní kombinaci pro dokonalou zklidňující
a povznášející péči v 100% organické receptuře! Obsahuje fair trade bio kakaové máslo, bio bambucké máslo, bio silice z pomerančovníku čínského,
bio levandulovou silici a bio silici z neroli. 

Hottie
Pikantní masážítko pro chvíle napětí...
Myšleno - svalové napětí, únavu či bolest. Černý pepř a zázvor pomáhají prokrvovat a doslova sálají teplem, zatímco vanilka zajistí smyslnou vůni.
Obsahuje kakaové máslo, bambucké máslo, bio jojobový olej, zázvorovou silici, vanilkové absolue a pepřovou silici. 

Wiccy Magic Muscles
Pikantní oválek s fazolkami aduki uvolní namožené svaly
Masážní oválek Wiccy Magic Muscles Bar funguje jako první pomoc pro namožené svaly. Například poté, co jste uběhli náročných deset tréninkových kilometrů.
Obsahuje mj. fair trade bio kakaové máslo, bambucké máslo, bio jojobový olej, skořicovou silici, silici z máty peprné a extra panenský kokosový olej. 

{phocagallery view=category|categoryid=1109|limitstart=0|limitcount=0}